reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja zrobilam dobry deal - 1000zł za uzywanego Danny duo sport z gondolami, fotelikami i spacerowkami + wszystkie gadzety typu spiwory. Sprawdza sie super do tej pory.

Ostatnia edycja:
kup uzywke. teraz dobra opinia ciesza sie baby joggery city mini GT.
co do zdejmowanych dondol. A bedziesz miala co zrobic jak jeden bedzie chory i kto z nim w domu zostanie? A z drugim kto na spacer opjdzie?
Mi sie tak zdarzylo ze 2x ze jechalismy z jednym do szpitala a drugi zostal w domu ale wtedy bralismy go do fotelika samochodowego. Ten co zostal w domu pojechal z babcia na spacer, druga gondola byla pusta tylko koc wlozony bo ludzie glupie pytania zadawali jak widzieli, ze druga gondola pusta:)

Ja dzisiaj oglądałam wózek Dorian 3w1 ze wszystkim kosztuje 2600.To jeszcze nie jest tak źle.Szerokosci ma ok 78cm a gondolki mają po 29cm.Potem przerzuce się na spacerówke i tyle.Jest naprawde fajny i taki zgrabny.No i zmieści się w standardowe drzwi.

reklama
Ja z kolei uważam, ze jesli kogoś stać niech oczywiście kupuje gondole. Jednak nie jest to rzecz niezbędna, pod warunkiem posiadania rozkładanych na płasko spacerówek. Moje sa z marca, bylo troche zimno, troche ciepło. Kombinezony+kocyki+osłonki na spacerówki i bylo ok. Nic nie wiało, budki mocno zaciągnięte. Jesli gondole maja służyć przez 5-6 miesięcy to ich zakup uważam za zbędny

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry