reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja zrobilam dobry deal - 1000zł za uzywanego Danny duo sport z gondolami, fotelikami i spacerowkami + wszystkie gadzety typu spiwory. Sprawdza sie super do tej pory.

Ostatnia edycja:
kup uzywke. teraz dobra opinia ciesza sie baby joggery city mini GT.
co do zdejmowanych dondol. A bedziesz miala co zrobic jak jeden bedzie chory i kto z nim w domu zostanie? A z drugim kto na spacer opjdzie?
Mi sie tak zdarzylo ze 2x ze jechalismy z jednym do szpitala a drugi zostal w domu ale wtedy bralismy go do fotelika samochodowego. Ten co zostal w domu pojechal z babcia na spacer, druga gondola byla pusta tylko koc wlozony bo ludzie glupie pytania zadawali jak widzieli, ze druga gondola pusta:)

Ja dzisiaj oglądałam wózek Dorian 3w1 ze wszystkim kosztuje 2600.To jeszcze nie jest tak źle.Szerokosci ma ok 78cm a gondolki mają po 29cm.Potem przerzuce się na spacerówke i tyle.Jest naprawde fajny i taki zgrabny.No i zmieści się w standardowe drzwi.

reklama
Ja z kolei uważam, ze jesli kogoś stać niech oczywiście kupuje gondole. Jednak nie jest to rzecz niezbędna, pod warunkiem posiadania rozkładanych na płasko spacerówek. Moje sa z marca, bylo troche zimno, troche ciepło. Kombinezony+kocyki+osłonki na spacerówki i bylo ok. Nic nie wiało, budki mocno zaciągnięte. Jesli gondole maja służyć przez 5-6 miesięcy to ich zakup uważam za zbędny

Do góry