Hej dziewczyny wczoraj przyszly na swiat Marika-1890 i Pola-1650. Po polnocy odeszly wody. Obie sa w inkubatorach, Pola niestety na intensywnej terapi bo miala klopoty z oddychaniem i jakas infekcje, ktora spowodowala prawdobodobnie porod,dostaja antybiotyki i ogolnie coraz leppiej z nimi..ur sie w 32t1d. Dostaly 8.9.10pkt mniejsza i 7.8.9pkt wieksza, ogolnie jest dobrze i mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coraz lepiej. Ja po cesarce szybko smigalam,najgorsze bylo pierwsze ruszenie sie z lozka a potem juz chcialam biegac zeby dziewczynki szybciej zobaczyc pozdrawiam
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Marta gratuluje coreczek ;-) aby dziewczynki szybko doszly do siebie..;-)
aga3004
Fanka BB :)
Wow Marta gratulacje.
Myślałam że jak mamy podobny termin to razem damy radę dalej. Mocno trzymam kciuki za dziewczynki.
Myślałam że jak mamy podobny termin to razem damy radę dalej. Mocno trzymam kciuki za dziewczynki.
Marta Gratuluję :-)
Ja kwitne na patologii od poniedziałku bo czekam na konsultacje neurologa ....... i sie chyba nie doczekam , boli mnie wiecznie głowa myslalam że to normalne a jednak nie według mojego lekarza .......i się już wkurzam bo robie xa sztuczny tłok.......
Ja kwitne na patologii od poniedziałku bo czekam na konsultacje neurologa ....... i sie chyba nie doczekam , boli mnie wiecznie głowa myslalam że to normalne a jednak nie według mojego lekarza .......i się już wkurzam bo robie xa sztuczny tłok.......
Marta ale wieści!! Gratulacje !! Zdrowka dla dziewczynek i sił dla ciebie u mnie tez ma być Pola A ja happy bo byłam w szpitalu i dostalam skierowanie na CC na 20.10 lekarka się zdziwila ze mój lekarz mi nie wystawił jak wyjeżdża i ze oni ciążę jednokosmówkową rozwiązują w 36 tyg. Także madziawse jedziemy razem
reklama
MARTA - gratuluje! Duzo sił i zdrowia dla Twoich kruszynek. Na pewno wszystko bedzie dobrze, niech dziewczyny szybko rosną i wracajcie wszystkie szybciutko do domku!
Trzymaj sie dzielna mamo i wpadaj na blizniaczki-niemowlaczki.
Chyba zdecydowana większość wczesnych porodow blizniat to te wody-niespodzianki.
Trzymaj sie dzielna mamo i wpadaj na blizniaczki-niemowlaczki.
Chyba zdecydowana większość wczesnych porodow blizniat to te wody-niespodzianki.
Podziel się: