reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
aga powiedz jakie leki ci dają w szpitalu? Mi się wyniki super poprawiły nie wiem czy dlatego ze biorę ursopol ale swedzi mnie skóra okropnie a niby cholestazy nie ma :( a u ciebie jest swędzenie? Bettini dzięki za pocieszenie ;) ciekawe która z nas się szybciej "posypie"

Olusia to tez lek przeciwświądowy ja pamiętam ze w pierwszej ciąży mi w szpitalu dawali i ja wczoraj w przypływie bezsilności tez samowolnie wzielam wieczorem bo akurat miałam...

No to jestem po wizycie :) dziewczyny ważą 2420 i 2530, wszystko super, ufff Jeszcze 17.10 mam ostatnie usg i 20.10 mam skierowanie do szpitala, tam dostanę sterydy na rozwój puc i 22.10 mam CC. Operacje przeprowadzi mój lekarz, z czego niezmiernie się cieszę :) Kamień z serca, teraz tylko sie nie przemęczać, dużo leżeć i wytrzymać do terminu :) Miałam dylemat z tymi tygodniami ciąży i jednak jest tak, że jak lekarz mówi CC w 36 tc to znaczy że to musi byc ukończony 36, czyli CC mam w 37,2 tc.

reklama
No właśnie teraz mam zamiar dużo leżeć, leniuchowac i czytać książki :-) Powiem Wam ze jak poznałam termin cc to jakiś większy stresik mnie ogarnął. Do tej pory jak taka niewiadoma była to tak jakiś wydawało mi się to odległe, a teraz patrze w kalendarz i puls od razu szybszy.

Do góry