reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
aga powiedz jakie leki ci dają w szpitalu? Mi się wyniki super poprawiły nie wiem czy dlatego ze biorę ursopol ale swedzi mnie skóra okropnie a niby cholestazy nie ma :( a u ciebie jest swędzenie? Bettini dzięki za pocieszenie ;) ciekawe która z nas się szybciej "posypie"

Olusia to tez lek przeciwświądowy ja pamiętam ze w pierwszej ciąży mi w szpitalu dawali i ja wczoraj w przypływie bezsilności tez samowolnie wzielam wieczorem bo akurat miałam...

No to jestem po wizycie :) dziewczyny ważą 2420 i 2530, wszystko super, ufff Jeszcze 17.10 mam ostatnie usg i 20.10 mam skierowanie do szpitala, tam dostanę sterydy na rozwój puc i 22.10 mam CC. Operacje przeprowadzi mój lekarz, z czego niezmiernie się cieszę :) Kamień z serca, teraz tylko sie nie przemęczać, dużo leżeć i wytrzymać do terminu :) Miałam dylemat z tymi tygodniami ciąży i jednak jest tak, że jak lekarz mówi CC w 36 tc to znaczy że to musi byc ukończony 36, czyli CC mam w 37,2 tc.

reklama
No właśnie teraz mam zamiar dużo leżeć, leniuchowac i czytać książki :-) Powiem Wam ze jak poznałam termin cc to jakiś większy stresik mnie ogarnął. Do tej pory jak taka niewiadoma była to tak jakiś wydawało mi się to odległe, a teraz patrze w kalendarz i puls od razu szybszy.

Do góry