reklama
madziawse7
Fanka BB :)
Załączniki
madziawse7
Heh dzięki Kochana, pierwszy raz coś sama uszyłam i cieszę się że dzieciaczki pamiątkę będą miały
Bettini super ze wiesz konkretnie termin... Ja jestem trochę wkurzona bo mnie mój doktorek na sam koniec ciąży zostawił na pastwę szpitala wczesniej z nim rozmawialam i mówił ze mnie przed 20 weźmie na cięcie /to by byl juz 37 tydz./ a teraz sobie wyjeżdża i powiedział ze jeszcze maja sobie maluchy rosnąć... Wraca dopiero 8.11 po prostu super!! Nie wyrobie chyba do tego czasu, mam nadziejenze samo cos się zadzieje jak nie to IDE skopac ogródek !!
madziawse7
Asiu szczerze mówiąc mi też się nie chciało, kupiłam materiały dawno i tak leżały w szafie, teraz zabierałam się do tego jak pies do jeża ale wiedziałam że muszę bo kiedy jak nie teraz.
Ostatnia edycja:
Asiu, żeby Ci nie było smutno to Ci napiszę że mój dr też mnie zostawił. Dał mi skierowanie do szpitala na 34 tydzień w tym też terminie się zgłosiłam. On w tym czasie był wprawdzie na urlopie ale po powrocie miałam nadzieję, że się mną zainteresuje. Napisałam mu potem 2 smsy i dzwoniłam. Zero odzewu. Ogólnie jestem w szpitalu gdzie są sprawdzeni specjaliści i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj już się szykowałam na wyprawę w poszukiwaniu lekarza mojego, ale z-ca ordynatora który ma pod sobą mój oddział wyznaczył termin więc już sobie dałam spokój. Wytłumaczył mi, że przed końcem 38 tygodnia nie mogą mi zrobić cc chyba, że coś się zadzieje skurcze, odejdą wody itp. A, że ja okaz zdrowia to muszę czekać na swoją kolej.:-(
madziawse7
bettini a Ty masz jednokosmówkową, czy dwukosmówkową ciąże bo nie pamiętam?
reklama
Podziel się: