reklama
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Justynia882 38tydzień i 6 dni:-)
kasiamama
Zaangażowana w BB
Witaj Julianna
Jeśli Twoje usg połówkowe potwierdzi genetyczne, to będzie tak jak u mnie - dwie dziewczynki :-) A są jednojajowe czy dwu-? Już dopisuję Cię do naszej tabelki i na razie "koloruję" na różowo 
Ineska_uk cały czas myślę o Tobie i trzymam kciuki za jutrzejszy, WIELKI DZIEŃ!!! Powodzenia kochana! Czekamy na Twoje śliczne maluchy :-)
Gotadora do października też coraz bliżej :-) Już nie mogę się doczekać kiedy ja będę na tym etapie... i mam nadzieję, że też tak dzielnie i długo wytrzymam!!!
Pozdrawiam dziewczyny!
Aktualna lista :-):
Ineska_uk cały czas myślę o Tobie i trzymam kciuki za jutrzejszy, WIELKI DZIEŃ!!! Powodzenia kochana! Czekamy na Twoje śliczne maluchy :-)
Gotadora do października też coraz bliżej :-) Już nie mogę się doczekać kiedy ja będę na tym etapie... i mam nadzieję, że też tak dzielnie i długo wytrzymam!!!
Pozdrawiam dziewczyny!
Aktualna lista :-):
1. | Ineska_uk | 04.październik.13 (18 września CC) |
2. | Gotadora | 23.październik.13 (09 października) |
3. | Rachel223 | 24.październik.13 |
4. | Flis12053 | 15.listopad.13 |
5. | Justynia882 | 29.listopad.13 |
6. | Paolka | 29.listopad.13 |
7. | Kasiamama | 30.grudzień.13 (28 grudnia) |
8. | Aneszka81 | 2.styczeń.14 (30 grudnia) |
9. | Jjka | 5.styczeń.14 |
10. | Jok | 6.styczeń.14 |
11. | Karmelova | 7.styczeń.14 |
12. | Napierajka | 8.styczeń.14 (20 grudnia) |
13. | Effcia123 | 11.styczeń.14 |
14. | Hannah34 | 2.luty.14 |
15. | Maya12 | 15.marzec.14 |
16. | Julianna | 20.marzec.14 |
17. | Misiarska | 2.kwiecień.14 (30 marca) |
18. | Nana7ma | 10.maj.14 |
Witaj Julianna :-)
a my już po usg. I potwierdziło się moje przekonanie,że mój dr prowadzący ma lepsze usg, a te na izbie przyjęć jest takie sobie. Dziś dla pani dr wyszło,że mają po ok. 2100. tzn jeden maluszek 2069 +/- 302g, drugi 1945 +/- 284g . Najważniejsze ze rosną i wszystko dobrze :-) ciśnienie też mi się uspokoiło, a szyjki już nie badają.
a my już po usg. I potwierdziło się moje przekonanie,że mój dr prowadzący ma lepsze usg, a te na izbie przyjęć jest takie sobie. Dziś dla pani dr wyszło,że mają po ok. 2100. tzn jeden maluszek 2069 +/- 302g, drugi 1945 +/- 284g . Najważniejsze ze rosną i wszystko dobrze :-) ciśnienie też mi się uspokoiło, a szyjki już nie badają.
Czesc dziewczyny :-)
Witam nowe mamy
Mam pytanko, jak jest u Was z ruchami dzieci? Tzn. czy są tak samo aktywne z kopniaczkami, bo u mnie jeden potrafi caly dzien dokazywac i okladac mnie po żebrach, a drugi tylko o okreslonych porach i czuje go slabiej. Troche sie tym martwie, tym bardziej ze w 13tyg robilismy test pappa i u tego spokojniejszego wyszlo podwyzszone ryzyko wystapienia zespolu Downa (1:190)...
Witam nowe mamy
Mam pytanko, jak jest u Was z ruchami dzieci? Tzn. czy są tak samo aktywne z kopniaczkami, bo u mnie jeden potrafi caly dzien dokazywac i okladac mnie po żebrach, a drugi tylko o okreslonych porach i czuje go slabiej. Troche sie tym martwie, tym bardziej ze w 13tyg robilismy test pappa i u tego spokojniejszego wyszlo podwyzszone ryzyko wystapienia zespolu Downa (1:190)...
Napierajka
Fanka BB :)
Witaj julianna w naszym trójpakowym gronku!!!
Ja mam dzisiaj po południu wizytę u lekarza, ciekawa jestem jak tam maluchy przyrosły. Też się trochę niepokoiłam tym, że jeden maluszek bardzo ruchliwy, a drugi dużo spokojniejszy, ale to chyba rzeczywiście kwestia ułożenia w brzuszku. Na wszelki wypadek poproszę lekarza żeby sprawdził tego mniej ruchliwego czy wszystko z nim OK. Ja nie miałam robionych testów z krwi, tylko USG prenatalne bo mój lekarz stwierdził, że w przypadku ciąż mnogich wyniki nie są wiarygodne.
Gotadora, Ineska trzymam mocno kciuki za Was!
Ja mam dzisiaj po południu wizytę u lekarza, ciekawa jestem jak tam maluchy przyrosły. Też się trochę niepokoiłam tym, że jeden maluszek bardzo ruchliwy, a drugi dużo spokojniejszy, ale to chyba rzeczywiście kwestia ułożenia w brzuszku. Na wszelki wypadek poproszę lekarza żeby sprawdził tego mniej ruchliwego czy wszystko z nim OK. Ja nie miałam robionych testów z krwi, tylko USG prenatalne bo mój lekarz stwierdził, że w przypadku ciąż mnogich wyniki nie są wiarygodne.
Gotadora, Ineska trzymam mocno kciuki za Was!
kasiamama
Zaangażowana w BB
Jok spokojnie. Tak jak pisze Paolka to chyba zależy od ułożenia maluchów w brzuchu. Ja też jedną córeczkę czuję znacznie częściej i mocniej niż drugą. A na ostatnim usg obie były tak samo ruchliwe, więc pewnie ta druga jest po prostu gdzieś głębiej. U Ciebie jest pewnie tak samo 
reklama
Podziel się: