reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć wszystkim!Witam nowe mamusie:-)dziewuszki już niedługo kolejny wysyp maluszków,życzę wam spokojnego doczekania do terminu(może któraś mnie przebije).U nas coraz lepiej,maluszki robią się grzeczniejsze i nie męczą nas bardzo.Ważą tak Maja 4500 a Dawidek 4900 więc jest co dźwigać:-)teraz śpią więc mam chwilkę wolnego_Oj nie spodziewałam się,że bliźniaczki to takie wyzwanie ale wszystko można przeżyć:tak:w nocy też się już normują i jedzą co 2 godziny więc nawet się wysypiam:-)Trzymajcie się kochane i życzę miłego dnia:-)

Hey dziewczyny, ja już po wizycie. Szyjka ok. Zuzia 1300g, Bartek 1200g. Plan jest taki, że czekamy z lekarką do końca 37 tc i wtedy cc, chyba że dzieci wcześniej zechcą przyjść na ten świat.

Dziewczyny trzymam za was kciuki &&&&

Gotadora jeszcze chwilka i będzie październik :-) pamietam jak do nas trafiłaś, byłaś na początku drogi, a tu już końcówka!

Multimama proszę odwiedzić wątek bliźnikowych dzieci :crazy::crazy: :-D super że maluchy tak ładnie przybierają, moje ważę D4100 i T4200 idą łeb w łeb, ale chyba wkrótce D przerośnie T bo je o jeden posiłek więcej :-D
Multimama moje w nocy jedzą co3-4 godziny ale się nie wysypiam :-p wyspie się jak prześpią całą noc hihi,ale nie jest źle

witaj nana7ma, nie zalamuj sie, napewno bedzie ciezko, ale dasz rade, a potem bedziesz milo wspominac. Zawsze jest ciezko na poczatku, dopoki nie ogarniesz towarzystwa. Mysl pozytywnie, to dla ciebie i dzieci wyjdzie tylko na plus. pozdrawiam

reklama
ja się cieszę, ale trochę się boję - dużo nas będzie w domu i to za jednym zamachem!
ale jednak więcej plusów niż minusów, więc będzie dobrze..

Do góry