ale wiesz co? ktoras z dziewczyn, ma juz blizniaki i teraz tez bedzie miala znowu blizniaki (miala miec trojaczki, ale jedno sie zgubilo
) tylko jak zwykle nie pamietam imienia z forum, ale napewno sie odzywa i pomoze ci przejsc przez ciaze i wesprzec psychicznie, jak zreszta reszta dziewczyn tez, po to jest to forum :-)
reklama
Justynia882
Fanka BB :)
Koniec! Poddałam się juz 2 noc z rzędu wzięłam ranigas max
muszę spać a jak leże ( tzn usiłuje spać na pół siedząco) zionę prawie ogniem, łącznie z tym że mam taką zgagę że mnie w plecach pali 
Moja mała na antybiotyku od wczoraj, ma zawalone migdały eh... a maluchy dalej dokazują... nawet mam tak ściśnięty żołądek że zapominam jeść bo głodu nie odczuwam
i o to takim sposobem przez 1,5 t nic mi nie przybyło.

Moja mała na antybiotyku od wczoraj, ma zawalone migdały eh... a maluchy dalej dokazują... nawet mam tak ściśnięty żołądek że zapominam jeść bo głodu nie odczuwam

kasiamama
Zaangażowana w BB
Justynia życzę powodzenia w walce ze zgagą ;-) Wiem, że potrafi być strasznie męcząca 
Ineska_uk a jak Ty się czujesz? 38tc świetny wynik!!! Podziwiam!
Nana7ma już dopisuję Cię do naszej listy :-)

Ineska_uk a jak Ty się czujesz? 38tc świetny wynik!!! Podziwiam!
Nana7ma już dopisuję Cię do naszej listy :-)
1. | Ineska_uk | 04.październik.13 (18 września CC) |
2. | Gotadora | 23.październik.13 (09 października) |
3. | Rachel223 | 24.październik.13 |
4. | Flis12053 | 15.listopad.13 |
5. | Justynia882 | 29.listopad.13 |
6. | Paolka | 29.listopad.13 |
7. | Kasiamama | 30.grudzień.13 (28 grudnia) |
8. | Aneszka81 | 2.styczeń.14 (30 grudnia) |
9. | Jjka | 5.styczeń.14 |
10. | Jok | 6.styczeń.14 |
11. | Karmelova | 7.styczeń.14 |
12. | Napierajka | 8.styczeń.14 (20 grudnia) |
13. | Effcia123 | 11.styczeń.14 |
14. | Hannah34 | 2.luty.14 |
15. | Maya12 | 15.marca.14 |
16. | Misiarska | 2.kwiecień.14 (30 marca) |
17. | Nana7ma | 10.maj.14 |
Witajcie dziewczyny ponownie :-) Długo mnie nie było. Maluchy po drodze załapały katar. Młody coś mi znowu zaczął gorączkować. Samochód mi się popsół. No i w dodatku cały czas jestem sama, bo jeszcze dwa tygodnie zanim mąż wróci na stałe.
Za tydzień mam kolejną wizytę a 4 października prenatalne (trochę późno, ale lekarz nie miał wcześniejszych terminów).
Ostatnio jakoś taka padnięta jestem.... Moje dzieci dokazują, a ja wciąż sama. Brak mi chwili dla siebie. No ale jeszcze tylko dwa tygodnie.
Mam nadzieję, że powoli nauczę się was - może jak będę częściej zaglądać.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Za tydzień mam kolejną wizytę a 4 października prenatalne (trochę późno, ale lekarz nie miał wcześniejszych terminów).
Ostatnio jakoś taka padnięta jestem.... Moje dzieci dokazują, a ja wciąż sama. Brak mi chwili dla siebie. No ale jeszcze tylko dwa tygodnie.
Mam nadzieję, że powoli nauczę się was - może jak będę częściej zaglądać.
Pozdrawiam serdecznie :-)
Justynia882
Fanka BB :)
misiarska
ja i tak podziwiam że masz chwile na forum, ja z jednym maluchem czasem na nic nie mam czasu a mam męża na co-dzień do pomocy
Ineska_uk
a jak nerwy?? czy na razie na spokojnie do tego podchodzisz? Ja chyba bym już wariowała
gotadora
a ty co się nie odzywasz?? teraz to już masz obowiązek codziennie sie meldować czy aby się nie rozpakowałaś
hehe jak się czujesz??
multimama2
przypomni mi w którym tc rodziłaś?? był 39 ??
ja i tak podziwiam że masz chwile na forum, ja z jednym maluchem czasem na nic nie mam czasu a mam męża na co-dzień do pomocy
Ineska_uk
a jak nerwy?? czy na razie na spokojnie do tego podchodzisz? Ja chyba bym już wariowała

gotadora
a ty co się nie odzywasz?? teraz to już masz obowiązek codziennie sie meldować czy aby się nie rozpakowałaś
multimama2
przypomni mi w którym tc rodziłaś?? był 39 ??
Justynia :-) melduje się, melduje :-) nadal w trójeczkę razem jesteśmy. Ciśnienie dziś wychodzi mi dobre, głowa nie boli, więc chyba z tym się uspokoiło. Przy porannym ktg zaczęły się pojawiać skurcze. Na sali mam teraz spokój, więc nic tylko leżeć, trzymać kciuki, aby nic się nie działo i aby mnie nie zachcieli przenieść, bo mało brakowało, a bym z tobołami o północy piętro wyżej musiała się gramolić. Ale na szczęście zostawili mnie w spokoju.
pozdrawiam wszystkie i życzę miłej niedzieli :-)
pozdrawiam wszystkie i życzę miłej niedzieli :-)
justynia, u mnie narazie spokoj, mysle, ze we wtorek beda nerwy, multimama urodzila naturalnie po 38 tygodniu chyba i jej nikt dlugo nie pobije hahaha
milej niedzieli kobietki i dbac o siebie
gotadora, nie wyprzedz mnie, pobadz jeszcze krolowa na szczycie, zasluzylas na to 1 miejsce
milej niedzieli kobietki i dbac o siebie
gotadora, nie wyprzedz mnie, pobadz jeszcze krolowa na szczycie, zasluzylas na to 1 miejsce
justynia - kwestia organizacji. Czasem jest ciężko, ale próbuję dać radę. A forum jest dla mnie formą wytchnienia, choć to prawda, nie zawsze mam czas i siłę...
gotadora, ineska - trzymam za Was kciuki, abyście jak najdłużej ze swoimi twixami były w trójpaku :-)
gotadora, ineska - trzymam za Was kciuki, abyście jak najdłużej ze swoimi twixami były w trójpaku :-)
reklama
Julianna*
szczęśliwa :)
Skoro ostatnio przybyło kilka nowych mam to i ja się przywitam 
Czytam Was od kilku tygodni ale brakowało mi odwagi żeby się odezwać...
W piątek miałam usg genetyczne i wszystko OK, więc odetchnęłam z ulgą ;-) Termin mam niby na 20 marca ale pewnie rozpakuję się w lutym... Podobno w brzuchu mieszkają 2 dziewczynki, ale to jeszcze trzeba potwierdzić na połówkowym ;-)
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie

Czytam Was od kilku tygodni ale brakowało mi odwagi żeby się odezwać...
W piątek miałam usg genetyczne i wszystko OK, więc odetchnęłam z ulgą ;-) Termin mam niby na 20 marca ale pewnie rozpakuję się w lutym... Podobno w brzuchu mieszkają 2 dziewczynki, ale to jeszcze trzeba potwierdzić na połówkowym ;-)
Mam nadzieję że mnie przyjmiecie

Podziel się: