reklama
Justynia882
Fanka BB :)
Ineska_uk
a mi się nie chce wierzyć że się obróci, ostatnie zmiany były koło 20tc i trafiłam z bólami na patologie lekarz stwierdził że to nie możliwe abym tak czuła przemieszczanie się maluchów, ale 3 dni wcześniej były odwrotnie w nocy poszalały a rano IP. Moja córa od 6 m-c nie nie odwracała, a teraz jak maluchy trochę bardziej kopia macica się stawia i je ogranicza (nawet po no-spie), no ale zobaczymy - wszystko jest możliwe. Kolejna wizyta koniec 30tc wiec powinny już mieć ułożenie finalne
a mi się nie chce wierzyć że się obróci, ostatnie zmiany były koło 20tc i trafiłam z bólami na patologie lekarz stwierdził że to nie możliwe abym tak czuła przemieszczanie się maluchów, ale 3 dni wcześniej były odwrotnie w nocy poszalały a rano IP. Moja córa od 6 m-c nie nie odwracała, a teraz jak maluchy trochę bardziej kopia macica się stawia i je ogranicza (nawet po no-spie), no ale zobaczymy - wszystko jest możliwe. Kolejna wizyta koniec 30tc wiec powinny już mieć ułożenie finalne
Witam ze szpitala, urodzilam 1 wrzesnia, niestety jeden Maluszek do wczoraj byl ok, okazalo sie ze ma martwicze zapalenie jelit i walczy o zycie, z drugim wszystko ok, urodzilam cc, zaczela sie akcja porodowa, w niedziele odeszly mi wody, potem zaczely sie skurcze, szybka akcja i cc. Pozdrawiam wszystkie. Rozpakowane i nierozpakowane mamusie.
kasiamama
Zaangażowana w BB
Ver trzymam mocno kciuki za zdrowie Twojego maluszka! Musi być dobrze. Niech cała trójka wraca szybko do domu! Trzymaj się kochana!
kasiamama
Zaangażowana w BB
Coś ostatnio często modyfikuję listę... Ineska, Gotadora trzymajcie się dzielnie to odpowiednich terminów Pozdrawiam!
1. | Ineska_uk | 04.październik.13 (18 września CC) |
2. | Gotadora | 23.październik.13 (09 października) |
3. | Rachel223 | 24.październik.13 |
4. | Flis12053 | 15.listopad.13 |
5. | Justynia882 | 29.listopad.13 |
6. | Paolka | 29.listopad.13 |
7. | Kasiamama | 30.grudzień.13 (28 grudnia) |
8. | Aneszka81 | 2.styczeń.14 (30 grudnia) |
9. | Jjka | 5.styczeń.14 |
10. | Jok | 6.styczeń.14 |
11. | Karmelova | 7.styczeń.14 |
12. | Napierajka | 8.styczeń.14 (20 grudnia) |
13. | Effcia123 | 11.styczeń.14 |
14. | Maya12 | 15.marca.14 |
15. | Misiarska | 2.kwiecień.14 (30 marca) |
rachel223
Zaangażowana w BB
Hej! Dawno nie pisałam, bo miałam problemy z internetem.
Ver mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z małym, trzymajcie się dzielnie, chociaż wiem że łatwo mówić...
Ja jeszcze w domu, ale muszę leżeć. We wtorek miałam wizytę i z chłopakami ok, przepływy w porządku, wiek z usg zgadza się z wiekiem z OM. Lekarz zmierzył mi szyjkę i okazało się, że ma tylko ok. 19 - 20mm, nie ma rozwarcia, wszystko pozamykane, ale trochę się przeraziłam. Nie wiem ile z czymś takim mogę jeszcze dociągnąć. Mam brać dalej magnez i wrócić do luteiny, a w 35tc już na bank szpital. Mam nadzieję, że wytrzymam do tego czasu.
Ver mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z małym, trzymajcie się dzielnie, chociaż wiem że łatwo mówić...
Ja jeszcze w domu, ale muszę leżeć. We wtorek miałam wizytę i z chłopakami ok, przepływy w porządku, wiek z usg zgadza się z wiekiem z OM. Lekarz zmierzył mi szyjkę i okazało się, że ma tylko ok. 19 - 20mm, nie ma rozwarcia, wszystko pozamykane, ale trochę się przeraziłam. Nie wiem ile z czymś takim mogę jeszcze dociągnąć. Mam brać dalej magnez i wrócić do luteiny, a w 35tc już na bank szpital. Mam nadzieję, że wytrzymam do tego czasu.
reklama
Podziel się: