reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Witam, zaglądam tutaj pierwszy raz :) cieszę się że jest Was aż tyle i będę mogła razem z Wami przejść przez ciążę :) Jestem w 22 tygodniu, termin mam na 11.01. 2014
Przedstawiam Wam moje bąbelki na ich pierwszym zdjęciu :)
IMG_0367.jpg

Załączniki

• IMG_0367.jpg
    IMG_0367.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Witaj Effcia :) Bardzo gratuluję podwójnego szczęścia! Cieszę się, że jest Nas tutaj coraz więcej w podobnym terminie porodu.
Oczywiście cały czas trzymam kciuki za wszystkie "starsze" nierozpakowane jeszcze mamusie. Gotadora trzymaj się dzielnie do tego 35tc :)

Effcia zostajesz oficjalnie wpisana na Naszą listę :-) (jak będziesz znała płeć maluszków to Cię "pokoloruję" odpowiednio:

1.Ver7601
29.wrzesień.13
2.Ineska_uk04.październik.13 (18 września CC)
3.Gotadora23.październik.13 (09 października)
4.Rachel22324.październik.13
5.Flis1205315.listopad.13
6.Justynia88229.listopad.13
7.Paolka29.listopad.13
8.Kasiamama30.grudzień.13 (28 grudnia)
9.Aneszka812.styczeń.14 (30 grudnia)
10.Jjka5.styczeń.14
11.Jok6.styczeń.14
12.Karmelova7.styczeń.14
13.Napierajka8.styczeń.14 (20 grudnia)
14.Effcia12311.styczeń.14
15.Maya1215.marca.14
16.Misiarska2.kwiecień.14 (30 marca)

Płci jeszcze nie znam, za 2 tygodnie mam wizytę więc mam nadzieję że się dowiem :) Na zdjęciu bardzo słabo widać, ale są oddzielone od siebie, także nie są jednoowodniowe.

nnatalie04
GRATULACJE!!! szybkiego wyjścia z szpitala! a jak teraz maluchy??

Paolka808
fajnie że jesteś już w domu :) teraz dużo wypoczywaj muszę mieć do kogo wyniki porównywać hehe

gotadora, Ineska_uk
no dziewczyny trzymać się w 3-pakach musicie nam trochę po-królować. Każdy musi mieć swoje 5 min, a Ver7601 dobrze się trzyma :) ale będzie wysyp w wrzesniu hehe

effcia123
witamy w gronie bliźniaczych mam, 7 mam z podobnym terminem oj w grudniu tu będzie gorąco :-D

a ja wczoraj nie napisałam chłopiec jest miednicowo, dziewczynka główkowo - tak samo jak 4 tyg temu... nie chce mi się wierzyć że młody zrobi fikołka ... wiec z moich planów SN chyba nic nie będzie... na razie się nie nastawiam, kolejna wizyta za 3 tyg i zobaczymy :happy2: a mój gin stwierdził że jak maluchy bedą ułożone tak jak są to na 100% cc, ale nie będziemy się umawiać (chyba że coś by się działo różnica wagi/spadek tętna) i czekamy do terminu albo niech się samo zacznie :szok:

reklama
justynia, moj mlody fikal do 31 tygodnia i co badanie mial inna pozycje, w koncu przyjal glowa w dol i tak zostalo. Twoj tez jeszcze zmieni pozycje i to nie raz.

Do góry