reklama
Napierajka
Fanka BB :)
Witaj effcia! Miło jak ktoś nowy dołącza. Z fotki wygląda, że maluszki są chyba jednoowodniowe? Znasz płeć?
kasiamama
Zaangażowana w BB
Witaj Effcia Bardzo gratuluję podwójnego szczęścia! Cieszę się, że jest Nas tutaj coraz więcej w podobnym terminie porodu.
Oczywiście cały czas trzymam kciuki za wszystkie "starsze" nierozpakowane jeszcze mamusie. Gotadora trzymaj się dzielnie do tego 35tc
Effcia zostajesz oficjalnie wpisana na Naszą listę :-) (jak będziesz znała płeć maluszków to Cię "pokoloruję" odpowiednio:
Oczywiście cały czas trzymam kciuki za wszystkie "starsze" nierozpakowane jeszcze mamusie. Gotadora trzymaj się dzielnie do tego 35tc
Effcia zostajesz oficjalnie wpisana na Naszą listę :-) (jak będziesz znała płeć maluszków to Cię "pokoloruję" odpowiednio:
1. | Ver7601 | 29.wrzesień.13 |
2. | Ineska_uk | 04.październik.13 (18 września CC) |
3. | Gotadora | 23.październik.13 (09 października) |
4. | Rachel223 | 24.październik.13 |
5. | Flis12053 | 15.listopad.13 |
6. | Justynia882 | 29.listopad.13 |
7. | Paolka | 29.listopad.13 |
8. | Kasiamama | 30.grudzień.13 (28 grudnia) |
9. | Aneszka81 | 2.styczeń.14 (30 grudnia) |
10. | Jjka | 5.styczeń.14 |
11. | Jok | 6.styczeń.14 |
12. | Karmelova | 7.styczeń.14 |
13. | Napierajka | 8.styczeń.14 (20 grudnia) |
14. | Effcia123 | 11.styczeń.14 |
15. | Maya12 | 15.marca.14 |
16. | Misiarska | 2.kwiecień.14 (30 marca) |
Justynia882
Fanka BB :)
nnatalie04
GRATULACJE!!! szybkiego wyjścia z szpitala! a jak teraz maluchy??
Paolka808
fajnie że jesteś już w domu teraz dużo wypoczywaj muszę mieć do kogo wyniki porównywać hehe
gotadora, Ineska_uk
no dziewczyny trzymać się w 3-pakach musicie nam trochę po-królować. Każdy musi mieć swoje 5 min, a Ver7601 dobrze się trzyma ale będzie wysyp w wrzesniu hehe
effcia123
witamy w gronie bliźniaczych mam, 7 mam z podobnym terminem oj w grudniu tu będzie gorąco
a ja wczoraj nie napisałam chłopiec jest miednicowo, dziewczynka główkowo - tak samo jak 4 tyg temu... nie chce mi się wierzyć że młody zrobi fikołka ... wiec z moich planów SN chyba nic nie będzie... na razie się nie nastawiam, kolejna wizyta za 3 tyg i zobaczymy a mój gin stwierdził że jak maluchy bedą ułożone tak jak są to na 100% cc, ale nie będziemy się umawiać (chyba że coś by się działo różnica wagi/spadek tętna) i czekamy do terminu albo niech się samo zacznie
GRATULACJE!!! szybkiego wyjścia z szpitala! a jak teraz maluchy??
Paolka808
fajnie że jesteś już w domu teraz dużo wypoczywaj muszę mieć do kogo wyniki porównywać hehe
gotadora, Ineska_uk
no dziewczyny trzymać się w 3-pakach musicie nam trochę po-królować. Każdy musi mieć swoje 5 min, a Ver7601 dobrze się trzyma ale będzie wysyp w wrzesniu hehe
effcia123
witamy w gronie bliźniaczych mam, 7 mam z podobnym terminem oj w grudniu tu będzie gorąco
a ja wczoraj nie napisałam chłopiec jest miednicowo, dziewczynka główkowo - tak samo jak 4 tyg temu... nie chce mi się wierzyć że młody zrobi fikołka ... wiec z moich planów SN chyba nic nie będzie... na razie się nie nastawiam, kolejna wizyta za 3 tyg i zobaczymy a mój gin stwierdził że jak maluchy bedą ułożone tak jak są to na 100% cc, ale nie będziemy się umawiać (chyba że coś by się działo różnica wagi/spadek tętna) i czekamy do terminu albo niech się samo zacznie
reklama
Podziel się: