reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

ver7601
Gratulacje!! i trzymam kciuki za maluszka, aż złość człowieka zalewa że człowiek dba o siebie i brzuszek tyli i takie coś wychodzi :wściekła/y:, nie potrafię sobie nawet wyobrazić co przeżywasz- bądź dobrej myśli.

reklama
Ver bądź dobrej myśli, maluszek na pewno sobie poradzi :tak: trzymam kciuki za Waszą trójeczkę, abyście już niedługo byli w domku &&&&

Rachel nie martw się - ja mam kłopot z szyjką od 25 tygodnia, wtedy miała 22mm i długo trzymała. Dwa tygodnie temu - 31tc- była 15mm, a u Ciebie już 33 tydzień. Leż jak najwięcej a wszystko będzie dobrze :tak:

witajcie:-) juz minal miesiac jak sie zarejestrowalam na tym forum,ale jakos tak zeszlo zanim postanowilam napisac. wreszcie jestem w stanie cos zjesc wiec i troszke zycia we mnie wstapilo :sorry2: Niespodzianka byla sama ciaza,a potem druga,ze to ciaza blizniacza jednojajowa...no i to juz albo az 19 tydzien. Bylam juz w ciazy,bo mam 10letniego syna,ale ta ciaza jest zupelnie inna :sorry2: wszystko szybciej i zupelnie inaczej.
Pozdrawiam wszystkiego juz mamy i przyszle mamy. I z gory przepraszam za moja "niezgrabnosc", ale nigdy nie pisalam na zadnym forum i jest to dla mnie nowoscia.

Dzieki dziewczyny za cieple slowa i otuche, jestem dobrej mysli, nie wyobrazam sobie inaczej, jestem pewna ze z tego wyjdzie. Moi chlopcy mieli 1500 i 2300, malutko, oczywiscie problemy ma ten co mial 1500, taki maly pomimo ze skonczony 36 tydzien ciazy, na szczescie mam przy sobie drugiego szkraba i on nie pozostawia mi czasu na zamartwianie sie, chociaz jest aniolkiem, tylko je i spi. Zycze Wam samych szczesliwych rozwiazan.

Ver zobaczysz drugi maluszek już niedługo będzie przy Tobie :) Jestem tego pewna!

Hannah serdecznie witam na naszym forum i gratuluję podwójnego szczęścia! Napisz proszę na kiedy masz termin porodu i czy znasz już płeć maluszków to dopiszę Cię do naszej listy

multimama2
o pojawiłaś się :-) często myślę o Tobie jak o swoim idolu hehe że poród SN, maluchy donoszone z ładną wagą, że dajesz sobie rade z 3 sama :baffled: co mnie o dreszcze przyprawia.
Jak maluchy?? jak sobie radzisz?? Ładnie przybierają na wadzę? No i oczywiście jak ty się w tym wszystkim czujesz, masz czas dla siebie kąpiel/jeść??

reklama
Do góry