Bibianna jakie słodkie kruszynki! W trójkę wyglądacie cudownie! Jak tak patrzę dziewczyny na Wasze maleństwa to tak bym chciała moje utulić! Ale chciałabym aby pomieszkały jeszcze u mnie w brzusiu do naszej rocznicy - 4 października, wtedy będzie 37 i dwa dni, ciekawe czy się uda
reklama
Napierajka
Fanka BB :)
Bibiana, śliczne kruszynki!:-)
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
rachel223
Zaangażowana w BB
Śliczne są wszystkie maluszki, miło tak popatrzeć, ale pewnie nie jest łatwo ogarnąć dwójkę niemowlaków na raz. Zaczynam się tym trochę stresować
Witam nowa mamusie. Dziewczyny jakie macie słodkie dzieciaki!! Az nie mogę uwierzyć ze za kilka miesięcy i u mnie takie brzdace sie pojawia.
U mnie dalej szpitalnie i raczej potrzymaja mnie co najmniej do wtorku. Dzis dostalam sterydy na plucka, jutro druga dawka, do tego adalat na skurcze i leżeć, leżeć, leżeć...
U mnie dalej szpitalnie i raczej potrzymaja mnie co najmniej do wtorku. Dzis dostalam sterydy na plucka, jutro druga dawka, do tego adalat na skurcze i leżeć, leżeć, leżeć...
Witajcie ponownie, pisze dopiero teraz bo moj maz postanowil komputer oddac do czyszczenia i dopiero dzis w pracy mogle do Was cos napisac
Ineska_uk : ja jestem z Southampton
Bibiana: sliczne Twoje maluszki, ja rowniez bym juz chiala moich chlopcow poprzytulac, a co do twoich 71kg to nie wiem skad taka liczba bo wygladasz na kruszybke
Misiarska: gratuluje podwojnego szczescia- spokojnych niecalych juz 7 miesiecy zycze
Ineska_uk : ja jestem z Southampton
Bibiana: sliczne Twoje maluszki, ja rowniez bym juz chiala moich chlopcow poprzytulac, a co do twoich 71kg to nie wiem skad taka liczba bo wygladasz na kruszybke
Misiarska: gratuluje podwojnego szczescia- spokojnych niecalych juz 7 miesiecy zycze
reklama
Podziel się: