Gotadora, ja już mam druga ciążę cukrzycę, poprzednia 4 lata temu norma dla ciężarnych była do 140, wierz mi ze kompletnie nie masz się czym przejmować, ja często przekraczam 120, bo jestem na diecie prawie od początku ciąży i już mam dosyć, na dziecko ma wpływ dopiero przy bardzo wysokich wynikach i utrzymujących się długo. Poza tym wyniki glukometrow różnią się ok 20 jedn., jak byłam w szpitalu to inaczej wychodziły im wyniki a inaczej jak sama robiłam, to wszystko jest bardzo naciągane
reklama
Witajcie dziewczyny. Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Dziś właśnie dowiedziałam się, że zostanę mamą bliźniaków. Jestem troszkę tym przerażona, ponieważ nagle będę musiała zmagać się z czwórką dzieciaczków.... Mam nadzieję, że dzięki Wam jakoś będę mogła się ogarnąć. A oto moje maluszki:
Zobacz załącznik 579931
Pozdrawiam Was serdecznie
Zobacz załącznik 579931
Pozdrawiam Was serdecznie
rachel223
Zaangażowana w BB
Witam nową koleżankę :-) Widzę, że są jeszcze bardziej ekstremalne mamy, ja z moją 3 to przy Tobie pikuś ;-), ale widzę, że dzieciaczki już spore więc na pewno sobie poradzisz...
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Cześć dziewczyny!Husky moje gratulacje!!!witam też nowe mamusie!Wpadam dać znak życia i pokazać moje małe skarbyZobacz załącznik 579953Zobacz załącznik 579954Maja waży już 4040kg a Dawid 4450kg.rosną jak szalone.A żeby nie było że jestem wyrodną matką to wstawiam zdjęcie mojego pierwszego synka
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki dziewczynki:-)
Załączniki
rachel223
Zaangażowana w BB
Multimama prześliczne kluseczki :-) Mój Jasio jak widzi Twój suwaczek od razu woła - o mama ziaba, ziaba
kasiamama
Zaangażowana w BB
multimama2 CUDNE te Twoje skarby A jakie wszystkie uśmiechnięte Super!!!
Witam też nową bliźniaczą mamusię i gratuluję podwójnego szczęścia!!! Napisz proszę na kiedy masz termin to dodam Cię do naszej listy jeszcze nie rozpakowanych mam A z tego co widzę na usg to maluszki są chyba jednoowodniowe tak?
Witam też nową bliźniaczą mamusię i gratuluję podwójnego szczęścia!!! Napisz proszę na kiedy masz termin to dodam Cię do naszej listy jeszcze nie rozpakowanych mam A z tego co widzę na usg to maluszki są chyba jednoowodniowe tak?
Napierajka
Fanka BB :)
Witaj Misiarska, gratuluję podwójnego szczęścia. Jak pisała kasiamama to ze zdjęcia wychodzi, że maluszki jednoowodniowe, a mają 1 czy 2 kosmówki?
Multimama, ale rosną twoje szkraby, przecudne, mała ślicznie się uśmiecha.
Mamusie już rozpakowane doradźcie, czy lepiej kupić laktator ręczny czy elektryczny, bo się powoli rozglądam?
Multimama, ale rosną twoje szkraby, przecudne, mała ślicznie się uśmiecha.
Mamusie już rozpakowane doradźcie, czy lepiej kupić laktator ręczny czy elektryczny, bo się powoli rozglądam?
reklama
Bibiana
Fanka BB :)
Witam nowe mamuśki
Gotadora ale masz piekny suwaczek
Multimama ale masz sliczne dzieci, a bliźniaki jakie duże moje nie wiem ile ważą, ale mam nadzieję, że ok 3,5 kg, w poniedziałek przyjdzie położna to mi je zważy
Zobacz załącznik 579990na mojej prawej ręce Prawek-Dominiś a na lewej, Lewek Tomuś a na mnie uwagi nie zwracajcie bo okropnie wyglądam, nieuczesana
Gotadora ale masz piekny suwaczek
Multimama ale masz sliczne dzieci, a bliźniaki jakie duże moje nie wiem ile ważą, ale mam nadzieję, że ok 3,5 kg, w poniedziałek przyjdzie położna to mi je zważy
Zobacz załącznik 579990na mojej prawej ręce Prawek-Dominiś a na lewej, Lewek Tomuś a na mnie uwagi nie zwracajcie bo okropnie wyglądam, nieuczesana
Podziel się: