reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Gotadora, ja już mam druga ciążę cukrzycę, poprzednia 4 lata temu norma dla ciężarnych była do 140, wierz mi ze kompletnie nie masz się czym przejmować, ja często przekraczam 120, bo jestem na diecie prawie od początku ciąży i już mam dosyć, na dziecko ma wpływ dopiero przy bardzo wysokich wynikach i utrzymujących się długo. Poza tym wyniki glukometrow różnią się ok 20 jedn., jak byłam w szpitalu to inaczej wychodziły im wyniki a inaczej jak sama robiłam, to wszystko jest bardzo naciągane :)

reklama
Witajcie dziewczyny. Chciałabym nieśmiało do Was dołączyć. Dziś właśnie dowiedziałam się, że zostanę mamą bliźniaków. Jestem troszkę tym przerażona, ponieważ nagle będę musiała zmagać się z czwórką dzieciaczków.... Mam nadzieję, że dzięki Wam jakoś będę mogła się ogarnąć. A oto moje maluszki:

Zobacz załącznik 579931

Pozdrawiam Was serdecznie

Cześć dziewczyny!Husky moje gratulacje!!!witam też nowe mamusie!Wpadam dać znak życia i pokazać moje małe skarbyZobacz załącznik 579953Zobacz załącznik 579954Maja waży już 4040kg a Dawid 4450kg.rosną jak szalone.A żeby nie było że jestem wyrodną matką to wstawiam zdjęcie mojego pierwszego synka DSCN2857.jpgPozdrawiam i trzymam za Was kciuki dziewczynki:-)

Załączniki

• DSCN2857.jpg
    DSCN2857.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 68
multimama2 CUDNE te Twoje skarby :) A jakie wszystkie uśmiechnięte :) Super!!!

Witam też nową bliźniaczą mamusię i gratuluję podwójnego szczęścia!!! Napisz proszę na kiedy masz termin to dodam Cię do naszej listy jeszcze nie rozpakowanych mam :) A z tego co widzę na usg to maluszki są chyba jednoowodniowe tak?

Witaj Misiarska, gratuluję podwójnego szczęścia. Jak pisała kasiamama to ze zdjęcia wychodzi, że maluszki jednoowodniowe, a mają 1 czy 2 kosmówki?
Multimama, ale rosną twoje szkraby, przecudne, mała ślicznie się uśmiecha.
Mamusie już rozpakowane doradźcie, czy lepiej kupić laktator ręczny czy elektryczny, bo się powoli rozglądam?

reklama
Witam nowe mamuśki :)

Gotadora ale masz piekny suwaczek :tak:

Multimama ale masz sliczne dzieci, a bliźniaki jakie duże :szok: moje nie wiem ile ważą, ale mam nadzieję, że ok 3,5 kg, w poniedziałek przyjdzie położna to mi je zważy :tak:
Zobacz załącznik 579990na mojej prawej ręce Prawek-Dominiś a na lewej, Lewek Tomuś :)a na mnie uwagi nie zwracajcie bo okropnie wyglądam, nieuczesana :-p

Do góry