magda85-gdańsk
Fanka BB :)
Magda jak możesz wrzuć swój brzuszek to porównamy
Dziewczyny co sądzicie o kupnie wózka poczekać jeszcze czy powoli zacząć już poszukiwania i kupić
ja uważam jak yummy muumm, i tez nie mam wózka model wybrany, chociaz cena mnie przeraża, szukam uzywanego, ale widziałam tylko raz..chyba, że chcecie wózeczek uzywany, to mozna sie powoli zacząć rozglądać i szukać okazji
a to moja wymarzona fura
PROMOCJA EASYWALKER DUO 2011 GONDOLA GRATIS! (2089863821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo sie cieszę i wam gratuluje. ciesze sie, że mąż przejrzał na oczy naprawdę super wiem jaki to ciężki nałóg, zabrał mi moja mame, więc jakos bardzo to przezywamMagda- dzięki, że pytasz. Ostatnio nic nie piszę na ten temat, bo odpukać wszystko rewelka! Odkąd zaczął chodzić na terapię już jest dobrze a po urodzeniu chłopców to już w ogóle. Zajmuje się chłopakami jak należy (wychodne na kawę też dostaję i wcale się nie boję go samego zostawiać, bo wiem, ze się nimi dobrze zajmie). Ze starymi koleżkami nie ma kontaktów, także jestem dobrej myśli!
a jak sprawy cycuchowe? jesteście dalej na piersi?
Volka a jak tam sprawy sexowe Dajecie juz rade? Jesli moge spytac to jakie masz plany w kwestii zabezpieczenia- nie ukrywam ten temat ostanio mocno mnie nurtuje moje stadko mi zdecydowanie wystarczy
mnie tez mega nurtuje...mam mega przeczucie, że jeszcze kiedys wpadniemy..nie wiem czemu, ale przeraża mnie to
namówie męża na jakieś foto i spróbuje wstawić
u nas ok, chociaz młody ma trochę kaszel i katar. obudził sie przed 4 i nie mogłam potem zasnąć..ale za to pospalismy prawie do 8:30. u nas pada snieg, ale wczoraj była ładniejsza pogoda, bo dzis nie ma słonka.
miłego dnia