reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Moniek78 ja teraz też mam zrobić toxo IgM długo czeka się na wyniki??

ja tam też chętnie skorzystam z takich aukcji ciuszki jak nowe jakby nie było :)

remontem też jestem przerażona... ale maż da radę będzie musiał hehehe

a co do czekania no to masz jak najbardziej rację manila29 :) nie ma co czekać na ostatnią chwilę i ja tez nie będę ale póki co czekam do tego 13 lutego co się okaże z ta moją szyjką bo jakas cała w strachu jestem staram sie o tym nie myśleć ale jak pomyślę to mam pełno obaw...ale będzie dobrze, bo musi być i już :) heheh innej opcji nie ma :)

a ja dzisiaj oglądałam wózki i mam chęć kupić takie cacko tylko kolorystykę inną (szerokość 82 cm):

Moniek78 ja teraz też mam zrobić toxo IgM długo czeka się na wyniki??

reklama
my za używanego zooma z gondolami zapłaciliśmy 1400zł - cena rewelacyjna a powiem szczerze że nie ma co szaleć z zakupem wózka

agucha1986 ja jak robiłam ok 12 tyg ciąży toxoplazmozę IgM to czekałam 6dni.Ten wózek też mi się podobał,ale niestety jest za szeroki.Jeżeli jeden obok drugiego to u mnie max 77 szer.jeżeli takiego nie znajdę,to zostaje opcja tandem :tak:

też mamy zooma, dość wcześnie kupiliśmy bo trafiła się okazja, stwierdziliśmy że gondolek nowych za bardzo nie ma co kupować i tak sobie przeglądaliśmy allegro, żeby się zorientować jak stoją i jakby coś się trafiło

dziewczyna dostała od rodziców mając już kupiony zestaw samą spacerówkę i sprzedawała mało używane gondolki i nową nierozpakowaną spacerówkę:-) (na gwarancji z paragonem sprzed 3 miesięcy kupiony oddała) w dobrych pieniądzach że się nie zastanawialiśmy i to był nasz pierwszy zakup koło 20 tygodnia

my za te 1400zł mieliśmy gondole i spacerówki, folię przeciwdeszczową i adaptery do fotelików maxi cosi i z nową ramą (była wymieniana bo coś się działo ze starą )

Moniek - jak rozłożony to nie wiem jaką masz długą windę ale się nie mieści - dobrze że my mamy jedną windę taką towarową że jest przedzielona drzwiami i jak jedziemy na spacer to otwieramy z klucza te drzwi i wjeżdżamy

Ale powiem wam że widziałam wózek trojaczy taki długi jak zoom - to dopiero jest tramwaj :p

volka ja tez karmie piersia w sumie dopiero od tyg dostaja moje raz dziennie mleko mm na noc ale mi zdecydowanie idzie nakarmienie ich butla, nawet jak je naraz karmie.. dziewczyny, nie zniechecajcie sie do karmienia cycem, ja pierwsze dziecko karmilam krotko i jakos nie mialam z tego przyjemnosci ale teraz jest zupelnie inaczej!! plus jest mega oszczednosc na mleko mm i nie ma tyle roboty, bo mycie i wyparzanie butli... jak dla mnie masakra... takze te ktore chca karmic cycem uspakajam :) naprawde mozna to zrobic :)

Hej:-)

Yummy bardzo się ciesze że wszystko w porządku:-DSuper waga maluszków!

Widzę ze większosc z Was ma już wózki albo planuje zakup..my odkładamy zakup wózka na dalszy plan tzn.na pewno kupimy tuż przed porodem. Ale wóżki wybrałyście piękne wszystkie.

Muszę się dolączyć co do problemów ze spaniem...codziennie się kręcę nie mogę sobie znaleźć wygodnego miejsca:baffled: Czy któraś z Was śpi w z poduszką rogalem?Ja znalazlam taką fajną moterhood i zastanawiam się nad kupnem i czy ona mi pomoże?

Agata777 co u Was słychac?Jak maluchy?

reklama
Yummy my mieszkamy obok siebie, jak chcesz moge ci easy walkera pokazac, tez mam dostawke dla synka, i miesci sie do autka :) ja chce na wiosne dokupic baby joggera ale mini doboule :) tak zeby bylo jako spacerowka :)

Ty chyba mieszkasz w Skorzewie, jesli dobrze kojarzę?;-) Faktycznie rzut beretem, super;) Na razie jestem przygwozdzona do wyrka, wiec z prezentacji nici, ale dobrze wiedziec;) Sluchaj ten city mini- jest tylko w wersji z piankowymi kolami??? Na naszych wertepach wiejskich to musza byc lopony:p

Niuleczka- wiadomo, ze sie rozklada na plasko, innej opcji nie ma:) Masz racje- generalnie najwazniejsza jest spacerowka. Wiele osob uzywa gondole przez 3-4 miesiace i przechodzi na plasko rozkladana spacerowke, wiec oplaca sie kupic uzywana wersje gleboka, a konkretna spacerowke

Agata88 niech zyja babcie:-D

Do góry