reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Agatka, Walewanderki dobre:-D:-D:-D A moj staruszek twierdzi, ze to ja mam smaki:-D

Dziewczynki, na zdrowie:p

Moniek ciezko stwieerdzic, zalezy kiedy niunki sie urodza. Moja mala jak sie urodzila (36 tc) miala 54 cm i 3 kg na poczatku plywala w 56 a po miesiacu 56 byl juz za maly:-D

Wlasnie koncze "Gre Aniola" Zafona- polecam wszystkim lezakujacym:tak: Czyta sie tak jak zwykle Zafona- jednym tchem;-)

reklama
Agatka - chociaż czas Ci szybciej zleci i zawsze to miło zobaczyć znajomych.Ja wciąż nie mogę uwierzyć, że Świeta za tydzień.

Yummy_mummy - ja jestem na etapie czytania Bliźnięta - J.Tkaczewska. Szkoda tylko, że dopiero teraz wpadła mi w ręce. Polecam wszystkim mamom.Jeszcze mnie czeka Pierwszy rok życia dziecka - Murkoffa.

To moje pierwsze dzieci więc dużo muszę się nauczyć:-D:-D

Moniek - z tymi ubrankami to chyba nigdy się nie trafi. Ja ostatnio domawiałam ubranka do 2.3 kg, bo stwierdziłam , że lepiej niech mi zostaną niż ma mi braknąć. Zwłaszcza, że mój brat i siostra M nie mają dzieci, więc będę miała komu przekazać.

U nas choinka już stoi "ubrana". Jedzonko zamówione , niestety w tym roku odpuszczam sobie stanie przy garach, zresztą w moim przypadku nie znam dnia ani godziny, więc nie chcę zostawić M bez jedzonka.

walawenderki
user-online.png
ja też od garów z daleka.Święta u rodziców spędzę.Tak bym upiekła sernik z brzoskwiniami,mmm pycha.

W dodatku ze świąt uwielbiam rybę po grecku.

Agatka - Ty to zawsze mi zrobisz smaka :-):-) . Też zamówiłam rybę po grecku. Już na samą myśl ile jedzenia będzie , uszy mi się trzęsą. Z ciast zamówiłam kawałek makowca i sernika wiedeńskiego.
Ja jedynie ubolewam, że nie będzie rodzinki z nami, ale damy rade.

walawenderki
user-offline.png
no, to elegancko:) mówiłam, że nie ma się co na zapas stresować:D ale najważniejsze, że już jesteś spokojna i stale pod kontrolą, a niedługo maleństwa zdrowiutkie pojawią się na świecie;]

ale świątecznie się zrobiło:) ja w tym roku zrobię ciasta, jak zwykle z paczki... kopiec kreta i w-z`ka:p resztą zajmą się mamuśki, na wigilię trochę jedna, trochę druga, w pierwszy dzień świąt u mojej mamuśki, a w drugi u teściowej;] a żeby się nie wysilać z jedzeniem to zastrzegłam, że w tym roku kupie napoje, żeby nie było, że z pustymi rękami:p

ech... tak ciągle tematy o jedzeniu, a ja tyje i tyje:p pewnie dostane opierdziel w końcu, bo coś mi się wydaje, że jak tak dalej pójdzie to przekroczę pod koniec +20... ciekawe jak ja to będę zrzucać, a wesele w lipcu:p mało czasu...

reklama
https://www.babyboom.pl/forum/members/walawenderki-93945.html
user-offline.png

ech... tak ciągle tematy o jedzeniu, a ja tyje i tyje:p pewnie dostane opierdziel w końcu, bo coś mi się wydaje, że jak tak dalej pójdzie to przekroczę pod koniec +20... ciekawe jak ja to będę zrzucać, a wesele w lipcu:p mało czasu...

heheh najgorzej, ze teraz ciezko na cokolwiek sie zdecydowac, bo przeciez nie przymierzysz:-D

A tak w ogole to mam na sprzedaz sukienke slubna:p Gdybys byla zainteresowana pisz na priv;-) Cosmobella 7402 ecru 170 + 7 cm obcas

Ps. Dziewczyny ja dzis mialam na obiadek zupke szczawiowa z groszkiem ptysiowym i jajeczkami mniam mniam mniam:-D

Do góry