reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

faktycznie najwyższa pora pomyśleć o liście zakupów na wigilię i święta!! pierwszy raz sama będę robiła więc trzeba to ogarnąć ;-)
my po badaniu usg moje malutkie z wagą 1450 i 1460:happy: ładnie razem idą! jedna poprzecznie a druga miednicowo i wolę żeby tak zostało bo boję się je sn rodzić

reklama
faktycznie najwyższa pora pomyśleć o liście zakupów na wigilię i święta!! pierwszy raz sama będę robiła więc trzeba to ogarnąć ;-)
my po badaniu usg moje malutkie z wagą 1450 i 1460:happy: ładnie razem idą! jedna poprzecznie a druga miednicowo i wolę żeby tak zostało bo boję się je sn rodzić

Wow ale duze:) I ida leb w leb:p u mnie samczyk zdominowany przez samice:p roznica 15% wielkosci

Tossa daj znac jak tam 1 dzien z bobaskami w domku:p pewewnie trwa akcja laznia;-)) ja nie moge u nas bedzie akcja laznia x 3 :-D:-D

tossa jak pierwszy dzień? zdawaj relacje, jak znajdziesz czas:)
mniam szczawiowa, nigdy nie robiłam, trudno sie robi:)?
ja lecę pakowac prezenty.
miłej nocki laseczki:)
ps: zazdroszcze tego spania do 12..

nasze dzielne zuchy pięknie spały po jedzonku w aucie, miały w nosie psa ;-) teraz zostały nakarmione i śpia, chociaż mała kwękała bo była połozna i ja wzięłam ją do cyca, niby ssała długo jednego i drugiego ale chyba się nie najadła , więc odciągnęłam mleko i dałam jej z butli i śpi spokojnie ;-)
właśnie jesteśmy po pierwszej kąpieli, przebieraniu i kolejnym karmieniu :-) ale będziemy je kąpać co drugi dzień bo maluchy bardzo szybko się wychładzają

Tossa -ale musisz być szcześliwa :-)

magda85 - z tym spaniem to trzeba używać dopóki można :-D

enaflo - dobrze że równo bliźniaki rosną i nie podjadają sobie :tak: moje bliźniaki obróciły się główowo w 29tc, wcześniej jeden był pośladkowo.

kl00dia - 20kg to jeszcze jak na bliźniaki nie jest tak ogromnie dużo. Dziewczyny tu "dociągały" do 28-25kg. Ja sama nie wiem czy takiej wagi nie osiągnę, bo ostatnio pochlaniam ciągle słodycze z paczek mikołajkowych. :baffled:

Ja tak czytam co Wy z tymi karpiami i śledziami a tu przecież już w przyszłym tyg. święta :szok: Ja mam nadzieję że jutro lekarz mi powie jakie ma wobec mnie plany z tym szpitalem, bo jak sie okaże że mnie zechce "przetrzymać" w domu i dopiero po świętach pójdę do szpitala to trzeba będzie pomyśleć o jakimś jedzonku i rzeczywiście iśc na "gotowca" i coś zamówić. My w tym roku święta też bez odwiedzin i gości. Przyjadą może na wigilię teściowie. Jeszcze nawet nie poruszaliśmy tematu świąt, bo tu wszyscy czekają na jakiś mój ruch :-D

A tak w ogóle to dzisiaj miałam jakiś zjazd hormonów. Tak się już cieszyłam że te płacze i szlochy już za mną, a tu się okazało że a gdzie tam! :baffled: Naprawdę w tej ciązy przestałam kontrolować swój umysł i ciało :wściekła/y:

enaflo
user-offline.png
-duże dzidzie:-)
Tossa
user-online.png
-jej ale masz fajnie,niunie już w domku.:-)
Wróciłam od rodziców,pojadłam chałwy :-D

reklama
Youssta no pewnie, lepiej wszystko pozamawiac gotowe i po raz najprawdopobniej ostatni przezyc swieta na mega leniu:-)

Wlasnie sobie uswiadomilam, ze mam pozamiatane- trojka malych dzieci w chacie:szok::szok::szok: Im wiecej na suwaczku tym mam coraz wiekszego pietra:szok: Rodzice daleko, jestesmy zdani sami na siebie:baffled:

Do góry