reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja na wieczór zjadłam tabliczkę czekolady,jabłko-pękam.
czekolada....kolejne moje marzenie. Ostatnio przez 3 tygodnie przytyłam 3 kg i mój lekarz miał ochote mnie udusić....od poczatku ciąży wrzuciłam 7 kg i uważam, że dramatu nie ma. Jak jest u Was z wagą babki?
Tossa super wieści, ogromnie się cieszę, że juz będziecie razem. I jak ładnie maleństwa przybierają na wadze:-)

reklama
Moniek_78
user-online.png
-ja ważę 55,przytyłam 10 startowałam z 45 kg.

Ja dzisiaj też się wyspałam. Wstałyśmy z Mają o 10. Kawkę też sobie zrobiłam.:-)

Monik78 - ostatno jak się wązyłam to miałam +23kg :baffled:

Tossa - to dzisiaj Wasz wielki dzień. Trzymam kciuki za apetyty maluchów :-)

Ja mam jutro wizytę. Pewnie jakieś konkrety zapadną..

Ja oczywiście dopiero wstałam. Więc witam Was porannie, a raczej południowo :-D i lecę się ogarnąć trochę.
Miłego dzionka wszystkim.

Witam

W końcu wróciłam do świata żywych.

Moniek78 - witamy w klubie. Z tym krwawieniem, to współczuje, wiem o czym mówisz. Sama przez to przechodziłam. Leż i pozwól innym, żebyś była obskakiwana

Agatka - u ciebie z tym jedzeniem jak u mnie :-) jabłuszko dla jednego, czekoladka dla drugiego. Ja wczoraj najadłam się kasztanków przegryzłam paluszkami słonymi i przepiłam wodą. cała nasza trójeczka była zadowolona, bo każdy dostał coś dla siebie.

Tossa - w końcu się doczekałaś. Piękny prezent na Święta. Gratuluje.

Yummy-mummy - kolekcjonuj wyprawkę, bo czas tak szybko zleci. Nim się obejrzysz dobijesz do 30 tyg a wtedy jest ciężko. Ja miałam dużo rzeczy już kupionych, a i tak przy dopinaniu na ostatni guzik okazało się, że a to tego brakuje a to by się przydało w mniejszych rozmiarach.

Youstta - oby do jutra. Ty już jesteś bezpieczna, ale wiadomo im dłużej dzieci posiedzą tym lepiej.
Ja przed każdą wizytą czuję się jakbym siedziała na cykającej bombie.
Już nawet nie narzekam , że mi nie wygodnie.

Volka - czekamy na Was z niecierpliwoscią :)

MoniaN - dobrze słyszeć, że badania wychodzą dobrze. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki .

Ostatnia edycja:
I ja witam....też dopiero wstałam :-)
Jejku u nas taka ładna pogoda...poszłabym gdzieś....najchętniej na zakupy. Jedyne na co mogę sobie pozwolić to spacer po mieszkaniu....eh.....ale nadrobię spacerki jak się dziewczynki urodzą :-)

Właśnie Dziewczyny a propos wyprawki....też się zaczęłam zabierać. W jakich proporcjach kupujecie małe ciuszki 50-56 cm i większe 62 cm? Których wiecej kupować? A może któraś ma listę w wersji elektronicznej i byłaby skłonna przesłać, żebym mogła sobie zweryfikować.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry