sylwina87 - i jak po wizycie u profesora? duże ryzyko taki zabieg? dał Ci nadzieję?
volka - to powiedz lekarzowi, bo chyba można tych fenoteroli brać nawet 8/dobę.. Ja brałam 1tabl co 6h ale tak po 4-5 godzinie zaczynał mnie trochę bleć brzuch, więc teraz mam brać co 4 godz.. Co za furę dla bliźniaków kupiłas? :-)
magda_85 - pilnuj tylko swojej szyjki żeby się nie skracała, dopóki będzie ok to możesz sprzątać. No i jak brzuch zacznie Ci sie staiać to wtedy trzeba wyhamować tempo życia..
walawanderki - u mnie z wymiarami chłopca wszystko jest ok, ale dziewczynka ma obwód główki trochę za mały, ale nie przejmuję się bo na usg połówkowym bylo ok, poza tym nawet nie mam czasu o tym myśleć bo teraz to ciągle myślę żyby chłopiec mi nie wyskoczył
. Miałam dokładne usg w 28tc, teraz to nawet nie wiem jak jest. U mnie dziewczynka jest też tak jakby gł.ębej położona i czuję jej ruchy znaczni słabiej, ale jeśli lekarz mówi że jest ok to tak pewnie jest :-)
ewaw - nie ma to jak w domu, co?
Ja się strasznie bronię przed szpitalem. Dobrze że zmieniłam lekarza na takiego co pracuje w klinice to on dał mi to samo co dostałabym w szpitalu, a jakbym została u poprzedniego lekarza to pewnie od 2 tyg. leżałabym w szpitalu. Dobrze że dzieci dostały sterydy, to przynajmniej będziesz spokojniejsza jakby się "zaczęło".
Dziewczyny ja spałam dzisiaj w nocy 4h, zasnęłam o 3.. i wcale mi się nie chce spać. Przez ten fenoterol czuję normalnie jakbym była na haju
Ciekawe kiedy mnie ból głowy złapie..
ciekawe co u
Palinki..