reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczynki - własnie otrzymalam sms .Nasza Ewcia (EWAw1) też w szpitalu na obserwacji . Dostała niereguralnych skurczy .:-(

ewa trzymaj sie kochana:*

magda_85 - a Ty jak się czujesz? pracujesz jeszcze?

yousta, ja nie pracuje, zajmuje sie domem i małym:) w 6 tym tygodniu na jednym z pęcherzyków lekarz znalazł krwiaka i musiałam leżeć plackiem przez 2 tygodnie, na szczęście po krwiaku nie ma sladu i wszystko jest dobrze:)

Hej,wstałam.Na dzień dobry poprztykałam się z M.Nie wiem o co chodzi ,ale non stop mogę się kłócić .
Miłego dnia laski.

albo ja jestem jakaś dziwna, albo moje hormony, albo nie nadszedł na mnie jeszcze czas;) ja nie mam zadnych humorów, nie czepiam sie, nie kłocę z moim J, nie płacze..ale niech tak bedzie jak najdłużej:)

dużo, znaczy standardowo robie w domu, odkurzanie, pranie, mycie podłog, dwa spacery dziennie z psami (mieszkamy na 3cim pietrze) narazie czuje sie bardzo dobrze..ale tak jak czytam, że co chwile kóras z was trafia do szpitala, to sie zastanawiam, czy nie robie za duzo..

miłego dnia laseczki:)

reklama
fantazjowa i magicworld została zbanowana.

Była to jedna osoba z dwoma kontami.
Kiedy Fantazjowa została zbanowana , wylogowała się o 10.52 a o 10.53 pojawiła się po 3 tygodniach " nie pisania" magicworld.

Ip miały wspólne.

Poza tym fantazjowa przy logowaniu wpisała w profil datę urodzenia 9.04.1979 rok a 3 dni temu ją zmieniła na 21.11.1979 tylko i wyłącznie po to by wzbudzić sobą zainteresowanie.

Kiedy Fantazjowa została zbanowana , wylogowała się o 10.52 a o 10.53 pojawiła się po 3 tygodniach " nie pisania" magicworld.

Ip miały wspólne.

Poza tym fantazjowa przy logowaniu wpisała w profil datę urodzenia 9.04.1979 rok a 3 dni temu ją zmieniła na 21.11.1979 tylko i wyłącznie po to by wzbudzić sobą zainteresowanie.

Ja sie pytam co maja w glowie takie laski?????

Ip miały wspólne.

sio z takimi!!!!:angry:

wiem yenefer i pewnie nie ostatni..na grudniówkach, tez miałysmy taka sytuacje..co kieruje takimi ludźmi? jeszcze sie skubana broniła..masakra

a kto to matylicaja? tez jakas "podwójna mama"?;)

Motylicaja miala ze 20 nckow nie tylko an tym forum potrafila sciemniac ze poronila blizniaki w ogole udzielala sie na watku blizniaczym jaki niania blizniat szkoda slow

reklama
Łooooj no to grubo! Pierwszy raz się z czymś takim spotykam...jestem w lekkim szoku szczerze powiedziawszy. Czyli co? Ciąża trojacza to też fikcja?
Magda85- ja gdzieś tak do 27 tygodnia czułam się wspaniale i robiłam prawie wszystko to co normalnie, potem zaczęły się schody :p heh.
My właśnie z moim M złożyliśmy wózek i o dziwo mieści się we wszystkie drzwi! :D
Od jutra wysyłam go na leczenie- w jego robocie też popierają ten pomysł :). Szefowej tylko nie ma, bo wyjechała na wakacje, ale mam ogromną nadzieję, że i ona to zrozumie i będzie chciała żeby wrócił po 2 miesiącach.

Do góry