reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
volka
user-online.png
-zrób fotkę i pochwal się tym pojazdem:-)

Szokk... dobrze że to nasz administrator wychwycił, normalnie brawa dla niego..

Historia z magicword była naprawdę dziwna i sama miałam momentami wątpliwości, ale wiadomo różne tragedie w życiu się zdarzają, ale fantazjowa naprawdę była tak zaangażowana w nasz wątek że trochę mi kopara zjechała jak się okazało że to troll.. :szok: co za pusty człowiek musiał z osoby co to pisała być żeby w taki sposób wzbudzać zainteresowanie. Normalnie współczuję jej głupoty.

kurde ale jaja laseczki..mi cos od początku nie grało jak zapytałam sie skad jest i nie chciała powiedziec :no: ..

Dzieki za kciuki kochane ja juz w domku,uprosiłam zeby mnie puscili, bo i tak mieszkam 10min od szpitala,zreszta zadnych leków mi nie dają juz, bo skoro dostałam sterydy na płucka to w razie co moge rodzic hehe.Dobre podejscie.Mam wrócic jak skurcze bedą co 10min albo odejda wody.Na razie skurcze nieregularne.

:szok::szok::szok: K..zwa, sorry co to jest ??? Fantazjowa, magicworld ????
:crazy::crazy:. Zwala na max-a.:wściekła/y::wściekła/y:.

Ja własnie wróciłam z USG. Z Antkiem wszystko w porządku, kurcze troche się martwie o Laurę, dziś znów jej główki nie mogli zmierzyć i do tego wymiar kości udowej jest ciut poniżej normy. Mam mieć powtórne USG w czwartek. Pocieszam się, że jak coś jest nie tak to wymiary brzuszka lecą. Dodali mi 4 dni extra. Więc jestem w 28 tyg+ 4:rofl2:

Youssta - ja już jestem zesrana :-) nawet nie chcę myśleć co będzie później.

Volka - pochwal się bryką :-D

Madzia - a Ty się oszczędzaj, jeszcze się napracujesz jak bliźniaki przyjdą na świat :-D

reklama
Do góry