reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
volka
user-online.png
-zrób fotkę i pochwal się tym pojazdem:-)

Szokk... dobrze że to nasz administrator wychwycił, normalnie brawa dla niego..

Historia z magicword była naprawdę dziwna i sama miałam momentami wątpliwości, ale wiadomo różne tragedie w życiu się zdarzają, ale fantazjowa naprawdę była tak zaangażowana w nasz wątek że trochę mi kopara zjechała jak się okazało że to troll.. :szok: co za pusty człowiek musiał z osoby co to pisała być żeby w taki sposób wzbudzać zainteresowanie. Normalnie współczuję jej głupoty.

kurde ale jaja laseczki..mi cos od początku nie grało jak zapytałam sie skad jest i nie chciała powiedziec :no: ..

Dzieki za kciuki kochane ja juz w domku,uprosiłam zeby mnie puscili, bo i tak mieszkam 10min od szpitala,zreszta zadnych leków mi nie dają juz, bo skoro dostałam sterydy na płucka to w razie co moge rodzic hehe.Dobre podejscie.Mam wrócic jak skurcze bedą co 10min albo odejda wody.Na razie skurcze nieregularne.

:szok::szok::szok: K..zwa, sorry co to jest ??? Fantazjowa, magicworld ????
:crazy::crazy:. Zwala na max-a.:wściekła/y::wściekła/y:.

Ja własnie wróciłam z USG. Z Antkiem wszystko w porządku, kurcze troche się martwie o Laurę, dziś znów jej główki nie mogli zmierzyć i do tego wymiar kości udowej jest ciut poniżej normy. Mam mieć powtórne USG w czwartek. Pocieszam się, że jak coś jest nie tak to wymiary brzuszka lecą. Dodali mi 4 dni extra. Więc jestem w 28 tyg+ 4:rofl2:

Youssta - ja już jestem zesrana :-) nawet nie chcę myśleć co będzie później.

Volka - pochwal się bryką :-D

Madzia - a Ty się oszczędzaj, jeszcze się napracujesz jak bliźniaki przyjdą na świat :-D

reklama
Do góry