reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

walawenderki
user-offline.png
-biorę leki na stan zap. pęcherza.

reklama
Tossa- no to faktycznie... realia naszych szpitali są po prostu straszne :-( trzymaj się mamuśka !!!!

walawenderki
- ja w tym tygodniu mam podobne zamieszanie ale nie dotyczy to mebelków a czapek dla dzieci..dziewczyna na allegro wysłała moją paczkę do kogoś innego i a tej osoby do mnie..i musze teraz wybrać się na pocztę gdzie ja już ledwo chodzę i odesłac paczkę:-( niby nic takiego ale zamieszanie jest mega...

Agata- ja też mam pierogi z mięsem :-D

dziewczyny brzuch mnie boli dziwnie :-( leżę plackiem ale ja jeszcze nie chce rodzić kurde... wziełam nospę,magnez...i nic nie pomaga...

sylwina
- czekamy na relację od gina :-)

Agatko - tak ja dostałam hydroxyzinum... brałam kilka dni, i czułam się świetnie... dzieci dokazywały jak zawsze..ale....po kilku dniach miałam stresujące akcje w domu i w nocy miałam problem z ,,emocjami'' bo czułam że potrzebuje się wypłakać a nie mogę...

Leżałam sobie teraz i podejrzewam skąd ten chole...nyyy ból brzucha..chłopcy chyba mi naciskali na nerwy jakieś w brzuchu i wogóle brzuch wyglądał bardzo dziwnie...przed chwilą ból minął jak ręką odjął ..tak jakby wrócili na swoje miejsca...ale ja tam nie wiem...w tym tygodniu wybiorę się na ktg...
a własnie na ktg jest potrzebne skierowanie? czy mogę je wykonać w każdym szpitalu?

Agatko - u Ciebie już 20 tydzień :-)

chyba sobie jednak zapodam..bo właśnie jak je brałam to minęły mi schizy że urodzę zaraz itp :-) a i faktycznie żadnych bóli nie miałam przy nich jak brałam..

niedługo moja agentka wróci z przedszkola...wczoraj miałam ją ze sobą na wizycie i czekała na korytarzu...ale mi obciachu narobiła... nie dość że zaczęła mówić na ,,Ty'' do kobiet na poczekalni,zjadła prawie wszystkie cukierki to jeszcze się przewróciła i mówi ,,cholera...no co mama tak zawsze mówi'' uuuuuu.......

hej dziewczynki, nie wiem czy juz wiecie czy nie ale juz jestem po porodzie :)

dziewczynki sie urodzily 09.11 Zosia 3200 i Julcia 2800, porod przez cc, w sumie jakos super nie cierpialam choc wiadomo pierwsze wstanie bylo ciezkie

dziewczynki sa mega grzeczne, karmione tylko piersia, ewentualnie w nocy sciagam zeby szybciej poszlo :) spia mi po 3-4 godz :)

reklama
część dziewczyny, jestem tutaj nowiusieńka, jestem w 11 tygodniu ciąży bliźniaczej i szukam gdzie by się tutaj przykleić i podowiadywać o niespodziance, która nas spotkała i z której jesteśmy przeszczęśliwi:)

pozdrawiam wszystkie ciążowe:)

Do góry