reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

hej laski :-)
Sylwina daj znać po wizycie.
Agata mnie też pali jak diabli, chyba jutro poprosze gin żeby mi coś przepisał na ta zgagę.
Palinka olej tą dr, baba (to chyba ta) mówiła ci, niedawno "oby do 30 tygodnia". W moim mieście jest gin, który nie pracuje w szpitalu i koleżanka, która chodziła do niego trafiła do szpitala z silnymi bólami brzucha i lekarz dyżurujący olał ją mówiąc, że tak to jest jak się chodzi do gina leczącego po angielsku. Debile najpierw patrzą czy dajemy zarobić kolegom czy komuś innemu i czasem na tej podstawie wybieraja podejście do pacjentki :wściekła/y:

A ja oczywiście spałam od 23 do 2 a potem miałam przerwę do ok 5.20.
O nie pisałam wam, że jednak mała wróciła do przedszkola. Ja po prostu nie daję rady się nią zajmować, bo ostatnio kiepsko się czuję. Ola jest z tego baaardzo zadowolona i to najważniejsze ale boję się żeby czegos nie złapała znowu. Po ostatnim antybiotyku była 2 tyg w domu i dr powiedziała, że śmiało można ją wysłać do przedszkola.

reklama
tak Monia to ta:-) ona nie wierzyła że ja do wczorajszej wizyty dotrwam.... wkurzyłam się mega na nią..ale dobrze że to już końcówka i tak naprawdę juz do niej więcej nie pójdę..zwolnienie mam do 20 grudnia a wtedy to ja już będę po....
co z niej za lekarz taka boidupka :-)
ja też tak miałam z Laurą jak była w domu..nie wyrabiałam z nią...ja już nie jestem taka sprytna taka żeby cały dzień poświęcać...mam nadzieje że Ola nie złapie żadnego cholerstwa w przedszkolu :-)

Palinka24 na twoim miejscu chyba każda kobieta by sie zdenerwowała. Tak to już jest z tymi lekarzami że po części dbają o swój interes a nie o zdrowie pacjentki. Ale nie denerwuj się bo szkoda nerwów skoro to już końcówka. Będzie wszystko dobrze:)

Ja wizyte mam dopiero na 14.45 i do tej pory jakieś zajęcie musze sobie znależć. Może jakąś sałateczke zrobię, a jak tylko wróce to sie odezwe i powiem co sie dowiedziałam. Pozdrawiam.

hej dziewczeta:)
paulinka współczuje sytuacji u gin..łatwo powiedziec, nie stresuj sie..ale chociaz sie postaraj:)
agata jak tam wizyta u lekarza daj znac. ostatnio na grudniówkach 2 dziewczyny też miały takie problemy.
ja juz odkurzyłam i myje podłoge, ale jakos tak dzisiaj na raty:)
tossa odezwij sie! co tam u was:)
sylwina daj znaka ja po wizycie u ginka:)
pozdrawiam ie dalej walczyc z podłogą;)

Magda, ja bede sprzedawac lumpki bo dziewczynach w wiekszym rozmiarze tez narazie wystawilan NEWBORN I 0-3 , ale jak bedziesz cos potrzebowala w wiekszym, albo np zobaczysz cos na FB co ci sie spodoba to daj znac ;) kiss

Milenko - napewno dam ;-)

Agatko - to pewnie jakieś zapalenie się przyplątało. Daj znać jak po badaniach. A co dziś na obiad ????:-D

Tossa - jakieś newsy po obchodzie ????

Paulinka - trzeba było podsunąć jej przysięga lekarska, żeby sobie przypomniała, co ślubowała po skończeniu medycyny. :-)
Szkoda nerwów.

Youstta - jak brzuch, przeszło coś ????

U nas dziś przyszły mebelki :rofl2:, tylko zamiast komody z przewijakiem przysłali nam szafę :szok:. Dzwonie i pytam , co jest grane a oni , że zaszła pomyłka. Niestety komódki nie maja na stanie i musze czekać do 3 miesięcy na dostawę :no::no:. Jak można sprzedać coś czego się nie ma fizycznie:wściekła/y::wściekła/y:.

dziewczyny dziękuję za troskę - jesteście kochane !!!
powiem tak wieczorny obchod wyglądał tak że dobry wieczór i dobranoc...
poranny podobnie ...masakra ! muszę pilnować lekow czy dostaję wszystkie czy nie i co dostaję
w poniedziałek mi gdzebali w pitce i dziś znowu --- dla mnie debilizm bo moga pobudzić szyjkę !!!
pani doktor która opiekuje się moja salą nie wiedziala że odkąd jestem w szpitalu mam leki na obniżenie ciśnienia !!!!!!!
z morfologii wiem że mam anemię - nic więcej!!!
dostaję asmag, dopegyt i jeszcze jakąś czerwoną pigulke - musze sie dowiedzieć co to ...
magnez mi odłaczyli dzis z kroplowki ...
na usg pani doktor było wszystko jedno czy podam jej termin OM czy wg transferu !!!!! a u mnie jest to dość ważne!!!!!!!!
syn niby waży 1980g a córka 2200g ...ale pani doktor ma nowy sprzęt i się uczy go obsługiwać !!!!
dzisiaj nie dzialaja nam dzwonki alarmowe na sali !!!
więc sie nie dziwcie że chcę tu dotrwać jeszcze trochę i urodzić i spieprzać do domu !!!
jak mnie wypiszą i każą znowu przyjść to dla mojej psychiki będzie jeszcze gorzej ....

dziewczyny,ponawiam...jest moze któraś zainteresowana spodniami ciążowymi??Jeansy i super eleganckie materialowe 100zł za 2 pary,do negocjacji-mi się już nie przydadzą:biggrin2:Zdjęcia w kupie oddam sprzedam...stan IDEALNY

ps-MAmuśki,współczuję z tymi lekarzami i szpitalami..ale u nas tak to niestety jest.NAjlepiej póść,urodzic i uciekać do domu:/

dziewczyny dziękuję za troskę - jesteście kochane !!!
powiem tak wieczorny obchod wyglądał tak że dobry wieczór i dobranoc...
poranny podobnie ...masakra ! muszę pilnować lekow czy dostaję wszystkie czy nie i co dostaję
w poniedziałek mi gdzebali w pitce i dziś znowu --- dla mnie debilizm bo moga pobudzić szyjkę !!!
pani doktor która opiekuje się moja salą nie wiedziala że odkąd jestem w szpitalu mam leki na obniżenie ciśnienia !!!!!!!
z morfologii wiem że mam anemię - nic więcej!!!
dostaję asmag, dopegyt i jeszcze jakąś czerwoną pigulke - musze sie dowiedzieć co to ...
magnez mi odłaczyli dzis z kroplowki ...
na usg pani doktor było wszystko jedno czy podam jej termin OM czy wg transferu !!!!! a u mnie jest to dość ważne!!!!!!!!
syn niby waży 1980g a córka 2200g ...ale pani doktor ma nowy sprzęt i się uczy go obsługiwać !!!!
dzisiaj nie dzialaja nam dzwonki alarmowe na sali !!!
więc sie nie dziwcie że chcę tu dotrwać jeszcze trochę i urodzić i spieprzać do domu !!!
jak mnie wypiszą i każą znowu przyjść to dla mojej psychiki będzie jeszcze gorzej ....

Ręce opadają:wściekła/y::wściekła/y:. Tossa a może skontaktuj się ze swoim lekarzem do którego smigałaś prywatnie i zapytaj co on myśli w tym temacie. Jak twoje stópki kulfonki ???? Kochana bądź dzielna i wytrzymaj jeszcze trochę, to dla dobra dzieci i Twojego. Buziaki dla Was ;-)

reklama
MoniaN.
user-offline.png
czy ty też masz wrażenie,że masz na żołądku palącą ranę?
Nie wytrzymałam zjadłam sałatkę z majonezem i cierpię:wściekła/y:

Do góry