reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciaza - archiwum

reklama
Nanya wielkie dzieki za opisanie tych Twoich "incydentow"-to dodalo mi otuchy i wiekszej pewnosci siebie. W koncu to tylko natura ludzka i wszystko moze sie zdarzyc.

Dominika, Nanya, mnie to Wasze tempo jakoś tak nadzieją napawa - u mnie również niunia będzie druga, więc mam nadzieję, że też wyskoczy po czwartym partym ;-) No w każdym razie w trybie express :sorry:

Dziewczyny jak tak czytam jak to u Was przebiegało to mi się lżej na sercu robi:tak:. Ponieważ to moja pierwsza ciąża to nie wiem co mnie czeka (a założyłam że bez znieczulenia chcę rodzić) ale mam nadzieję, że w wasze ślady pójdę:-).

Nanya expres niczym błyskawica tylko pogratulowac :)

Kochane musicie poczekac na moj opis 18 godzin zeby opisac musze miec troszke czasu ale przyznam sie wam ze okropnie za wami tesknilam uzaleznilam sie od bb :)

Dziewczynki, ja przeżyłam cc to i wy przeżyjecie. Ja po narkozie nie miałam żadnych skutków ubocznych oprócz dreszczy zaraz po przebudzeniu ale to podobno normalne. Najgorsze jak dla mnie to było wstać z tego niewygodnego łóżka, bo nie dość że wysokie (a ja kurdupel jestem) to nie ma się czrgo przytrzymać i musisz liczyć na swoje mięśnie brzucha nieco zfatygowane, albo na silne ramiona. No i radzę ruszać się jak najczęściej bo potem zapomina się jak się przed chwilą wstało z tego łóżka :-D

reklama
Do góry