madziumba
czerwcowa mama 2009
Nanya wow, super opis, dzielna bylas, i zazdroszcze ze juz po.
Ja też zazdroszczę i mam nadzieję, że tak jak Ty nie wpadnę w panikę!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nanya wow, super opis, dzielna bylas, i zazdroszcze ze juz po.
regina też sie bardzo boję znieczulenia, bo też alergig ze mnie i cała rodzina alergiczna. A ja zawsze byłam ostrożnym dzieckiem i nic nie miałam złamane nigdy ani zszywane. Więc nie wiem jak mój organizm zareaguje. Do tego mój tata uczulony jest na metal i jak leżał w szpitalu nie mógł mieć weflonów bo mu ręce spuchły tak że szok
Mi wspomnieli ze moge miec bole glowy, nudnosci badz swedzenia skory przez pare godzinek po tym znieczuleniu,ale to tylko mozliwosc a nie koniecznosc wiec mam szczera nadzieje ze mnie nie bedzie dotyczyc...
Mi wspomnieli ze moge miec bole glowy, nudnosci badz swedzenia skory przez pare godzinek po tym znieczuleniu,ale to tylko mozliwosc a nie koniecznosc wiec mam szczera nadzieje ze mnie nie bedzie dotyczyc...
regina też sie bardzo boję znieczulenia, bo też alergig ze mnie i cała rodzina alergiczna. A ja zawsze byłam ostrożnym dzieckiem i nic nie miałam złamane nigdy ani zszywane. Więc nie wiem jak mój organizm zareaguje. Do tego mój tata uczulony jest na metal i jak leżał w szpitalu nie mógł mieć weflonów bo mu ręce spuchły tak że szok
Dziewczyny, naprawde nie ma sie czego bać !!! Głowa do góry !!! Będzie dobrze !!!