reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Witam!
Trochę zaczynam już się niepokoić, żeby nie powiedzieć, że panikować...
Zacznę od tego że miesiączkuję bardzo regularnie, staramy się o dzidziusia. Mam wrażenie że teraz się udało, ale testy pokazują coś innego. W czwartek powinnam mieć miesiączkę, zrobiłam test i negatywny. Powtórzyłam dzisiaj i znowu to samo... Czy jest to możliwe, żeby testy ciążowe wychodziły negatywnie? Co w tej sytuacji, badanie krwi, czy poczekać?

reklama
powinnaść iść na beta hcg nawet dziś jeszcze! testy potrafią się mylić. są takie przypadki.
powodzenia życzę!

poczekaj tak do tygodnia a jak znowu test n ic nie pokaze to badanie krwi bedzie najbardziej wiarygone. Ja tez juz myslalam w tamtym miesiacu, ze cos bedzie i latalam co 2 dni z testami i du*** blada spoznil sie...chociaz mam nadzieje, ze u ciebie jednak to To ;))

staramy się z mężem od jakiegos czasu o dzidziusia, jakoś tak w grudniu sobie odpusciłam myślenie kiedy mam dni płodne, i oczywiscie okresu brak ( ostatnia miesiączka 27 listopada i cykle dość nieregularne). około 40 dc zaczełam się martwić i zrobiłam test, wyszedł negatywny, wiec szybciutko do gina, zrobiła usg, ciązy nie stwierdził i on dał duphaston na wywołanie. wziełam 10 dni tak jak kazał i juz dzis 10 dzien od odstawienia a okresu nadal nie ma, dodam że biorąc go nienajlepiej się czułam. i teraz sama nie wiem co robić czy iść do lekarza znowu czy jeszcze poczekac?

idz znowu, bo moze to ciaza ale b ylo jeszcze za wczesnie na rozpoznanie przez gina? A badania jakies ci robil? Zrob bete a jak nie to molestuj ich az beda wiedzieli co i jak,

u mnie dzisiaj 28 dc i @ nie widac, ale nie napalam sie, bo to moze znowu byc opuznienie...

wiec zrobiłam najpierw test i wyszły 2 kreski ihaaaaaaaaa, mam nadzieje ze w czwartek gin potwierdzi :) powodzenia dziewczyny

a dodam jeszcze że podejżewam że mogłam w ciaze zajsc 16-17 grudzien, 1 test robiłam i wyszedł negatyny i na usg cisza a dzis niespodzianka :)

reklama
wiec zrobiłam najpierw test i wyszły 2 kreski ihaaaaaaaaa, mam nadzieje ze w czwartek gin potwierdzi :) powodzenia dziewczyny

a dodam jeszcze że podejżewam że mogłam w ciaze zajsc 16-17 grudzien, 1 test robiłam i wyszedł negatyny i na usg cisza a dzis niespodzianka :)
Gratuluje kochana :-D wiedzialam ze u Ciebie bedzie fasolka:-D no to teraz rzuc mi fluidkow bo ja juz fiksuje zaczelam 16 cykl:-(

Do góry