olcia23
list mama '05
Loczek-Ja bylam tylko raz w ciazy i mam synka,i wiem ze musialy byc trudne te twoje przezycia,ale kazda ciaza jest inna i nie sugeroj sie tamtymi-poprostu teraz bedzie dobrze;-) tylko cierpliwosci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Loczku tulam mocno i pocieszę...spróbuję.Fakt ja nie przeżyłam tego i dziękuję za to bo pewnie rozsypałabym się.Ale niestety każdy ma swój ciężar swoje życie. Jeden ma tak drugi inaczej. Jak mi jest tak zle i narzekam na los to pomyśle sobie o tych dziewczynach co naprawde wiele przeszły i uświadamiam sobie, że świat przecież sie nie zawalił. Po prostu trzeba wziać sie w garść i iść do przodu...życie...w serduszku nosisz swoje Aniołki i idziesz dalej. $ty cykl to fakt nie tragedia, ale dla kogoś z takim bagażem na pewno jest. pozostaje Ci cierpliwie czekać a los na pewno się do Was uśmiechnie. Przecież kiedyś musi być dobrze:-)No i przyszła @ (( Pamiętam takie czasy, że w taki dzień jak ten oddychałam z ulgą, a dziś....smutno.
Czwarty cykl starań, niby nie dramat, a jednak się martwię. Trzy razy zaszłam w ciążę za pierwszym razem, ale przy sobie mam tylko jedno dziecko, dwoje Aniołków. Czy mogło się coś popsuć??? Potrzebuję pocieszenia. Pocieszycie?
Mam takie pytanie. Czy jak chcialyscie zrobic sobie test ciazowy z krwi to szlyscie tak z miejsca czy trzeba miec skierowanie?