reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

reklama
Hej!!!!

No i nadzieja rośnie zrobiłam sobie test dzisiaj rano i zas wyszły dwie krechy ale już ta druga mocniejsza widoczna słabo zabarwiona ale jest już różowa
Pojechałam na badanie krwi i o 14 wynik .
Zobaczymy!

GRATULUJĘ :-D:-D
Daj znać jaki wynik bety. Będziesz lipcówka czy sierpniówka?
hej dziewczyny
wariuje wynik mój hcg to 143,7
Do mojej lekarki nie mogę się dodzwonić więc zadzwoniłam do pierwszego leprzego który odebrał i powiedział że taki wynik wskazuje na wczesną ciąże! Więc już sama nie wiem chyba jestem w ciąży zna ktoś może interpretacje tego wyniku>?
Pozdrawiam

Normy hcg
Ciąża 1.3-2 tydzień mlU/ml 16 - 156
Ciąża 2-3 tydzień 101 - 4870
Ciąża 3-4 tydzień 1110 - 31500
Ciąża 4-5 tydzień 2560 - 82300
Ciąża 5-6 tydzień 23100 - 151000
Ciąża 6-7 tydzień 27300 - 233000
Ciąża 7-11 tydzień 20900 - 291000
Moim zdaniem ciąża :-)

hej dziewczyny no to zaciążyłam !!!
Mam wynik nieciężarne 0.0 - 10,0
ciężąrne :
1-2 tydzień: - 50- 500

a ja mam 143,7 jest to wczesna ciąża więc dodzwoniłam się do mojej ginekolog mam powtórzyć w czwartek i sprawdzić czy wzrośnie liczba to oznaka prawidłowego rozwijania się .
Więc trzymajcie kciuki aby było oki.
Cieszę się myślałam ,że już bezpłodna jestem przez to moje pcos a jedna się udało!

Bedę sierpniówka beta się podniosła o ponad raz tyle! więc chyba wszystko oki
4 tydzień ciąży mi wyszedł za dwa tygodnie badanie usg i okaże się czy serduszko bije i czy wszystko oki
Pozdrawiam serdecznie!:-):-D

reklama
Cześć dziewczynki. To pierwszy moj post na tym forum, ale tylko tutaj znalazłam temat, który bezpośrednio mnie dotyczy.:)
Otoz przez ostatnie 2 miesiące brałam tabletki anty, dlatego, ze wczesniej miałam torbiel i po to, ze jak je odstawie to od razu mam sie starać o dzidzie. Moj lekarz stwierdził, ze wtedy sa najwieksze szanse. Tak właśnie zrobiliśmy. Owulacje miałam około 18 dc cyklu, bo miałam lekkie plamienie na bieliźnie, wiec działaliśmy <zresztą z pierwsza ciąża tez miałam w 18 dc cyklu>. Juz tydzień po owulce zaczęły bolec mnie piersi, zaczęłam tez łykać od 18 dc Luteine, po 10 dniach ja odstawiłam. I dalej czekam... Dzisiaj jest już 16 dc po owu, a @ jak nie bylo tak nie ma, piersi bola mnie strasznie, a testy wychodza negatywne. Nie wiem co robic. Jutro zmierzę sobie z rana tempke, jak bede miala podwyzszona to chyba będę musiała zrobić bete, bo coś mi nie gra. Chyba, ze może jest taka reakcja moich piersi na Luteine, po odstawieniu tabletów. Nie wiem juz sama. Doradźcie cos dziewczyny. Z pierwsza ciąża takich cyrków nie miałam.

Do góry