reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

ja nie wiem...z jednej strony chcę się jeszcze wstrzymać,ale z drugiej korci mnie zeby juz na nic nie czekać tylko wstać rano i zrobić...jeżeli nie dostanę to w środę idę do gin

reklama
Hej dziewczyny tak mi się jakoś tu weszło i chciałam Wam powiedziec, że prawie rok temu miałam podobną sytuację. Testy negatywne, 2 dni po spodziewanej @ wizyta u giny i stwierdziła, że przygotowuje się do @. Ale jak na zakręcie nie wyrobiłam po porannej kawie to już wiedziałam że to to:-) Test pozytywny wyszedł ponad tydz. po spodziewanej @. Teraz jestem szczęśliwą mamą i życzę Wam z całego serca tego samego:tak: Abyście były zafasolkowane :tak: Powodzenia:-)

GRATULUJE :) i dzieki za optymizm..
ja niestety dzis sie zmartwilam.. bo dostalam dziwnej wydzieliny.. wczesniej byla bialawa [jakies 2 dni temu] a dzis jest juz hm... ni to zółte ni to brąz.. [generalnie ciemniejsze].... obawiam sie ze to symptom nadchodzacej @ :(

u mnie ciągle cisza...coprawda wczoraj wieczorem bolała mnie głowa i było mi niedobrze ale u mnie zawsze następstwem bólu głowy są mdłości...natomiast dzisiaj nad ranem tak mnie zabolał brzuch i krzyż, że myslałam ze to już to, ale narazie nic z tego...
szamajim koniecznie daj znać co i jak! trzymam kciuki, żeby Wam się udało i żeby ten śluz okazał się zwykłymi plamieniami, jakie miała moja koleżanka w początkach ciąży , a nie @

No u mnie dziś znow cisza.... wiec z tego sie ciesze.. choc dzis umarła moja ciocia... we wtorek pogrzeb.. w srode zrobie test u rodziców.. o ile nie dostane.. a moze w Toruniu pojde do gin.. tam nie trzeba tyle czekac.. tylko tego samego dnia przyjmuje... zobaczymy... ty tez pisz na bierzaco....

Ostatnia edycja:
tak teraz leze sobie i mysle o tej mojej cioci widzialam ja ponad tydzien temu [bylam u niej w szpitalu] i rzucila cos takiego do mojego taty: "któraś z dziewczyn [mam jeszcze 2 siostry oby dwie maja juz dzidzie] w ciąży?"... :) moze wyczula?? mam nadzieje... :huh:

szammajin oby to była dobra wróżba:-)będę na bieżąco zdawać relację, bałam się ale stwierdziłam, że nie ma na co czekać i jutro rano robię test-dam znać co i jak!

czekam z niecierpliwoscia... i zycze pojawienia sie dwóch... ja zrobie w srode bo teraz nie mam $ ale jak bede u rodzinki to od siostry pozycze na test.. :D od czego ma sie starsze siostry... hahhaha...

reklama
test zrobiony - negatywny! u mnie chyba testy się sprawdzają, bo dziś już 38dc więc powinien wykazać :-( idę w środę do ginki, chyba że @ przyjdzie...pewnie da mi coś na wywołanie:wściekła/y:dla mnie nadzieja na ciążę już prysła, ale trzymam kciuki za Ciebie szamajin, daj znać w srodę co i jak!
Powodzenia:-)

Do góry