reklama
szammajim
Początkująca w BB
No ja chce sie w poniedzialek zapisac... bo u mnie to trzeba czekac ze 2 tyg.. ;/
gabiaz
Fanka BB :)
Hej dziewczyny tak mi się jakoś tu weszło i chciałam Wam powiedziec, że prawie rok temu miałam podobną sytuację. Testy negatywne, 2 dni po spodziewanej @ wizyta u giny i stwierdziła, że przygotowuje się do @. Ale jak na zakręcie nie wyrobiłam po porannej kawie to już wiedziałam że to to:-) Test pozytywny wyszedł ponad tydz. po spodziewanej @. Teraz jestem szczęśliwą mamą i życzę Wam z całego serca tego samego Abyście były zafasolkowane Powodzenia:-)
szammajim
Początkująca w BB
GRATULUJE i dzieki za optymizm..
ja niestety dzis sie zmartwilam.. bo dostalam dziwnej wydzieliny.. wczesniej byla bialawa [jakies 2 dni temu] a dzis jest juz hm... ni to zółte ni to brąz.. [generalnie ciemniejsze].... obawiam sie ze to symptom nadchodzacej @
ja niestety dzis sie zmartwilam.. bo dostalam dziwnej wydzieliny.. wczesniej byla bialawa [jakies 2 dni temu] a dzis jest juz hm... ni to zółte ni to brąz.. [generalnie ciemniejsze].... obawiam sie ze to symptom nadchodzacej @
u mnie ciągle cisza...coprawda wczoraj wieczorem bolała mnie głowa i było mi niedobrze ale u mnie zawsze następstwem bólu głowy są mdłości...natomiast dzisiaj nad ranem tak mnie zabolał brzuch i krzyż, że myslałam ze to już to, ale narazie nic z tego...
szamajim koniecznie daj znać co i jak! trzymam kciuki, żeby Wam się udało i żeby ten śluz okazał się zwykłymi plamieniami, jakie miała moja koleżanka w początkach ciąży , a nie @
szamajim koniecznie daj znać co i jak! trzymam kciuki, żeby Wam się udało i żeby ten śluz okazał się zwykłymi plamieniami, jakie miała moja koleżanka w początkach ciąży , a nie @
szammajim
Początkująca w BB
No u mnie dziś znow cisza.... wiec z tego sie ciesze.. choc dzis umarła moja ciocia... we wtorek pogrzeb.. w srode zrobie test u rodziców.. o ile nie dostane.. a moze w Toruniu pojde do gin.. tam nie trzeba tyle czekac.. tylko tego samego dnia przyjmuje... zobaczymy... ty tez pisz na bierzaco....
Ostatnia edycja:
szammajim
Początkująca w BB
tak teraz leze sobie i mysle o tej mojej cioci widzialam ja ponad tydzien temu [bylam u niej w szpitalu] i rzucila cos takiego do mojego taty: "któraś z dziewczyn [mam jeszcze 2 siostry oby dwie maja juz dzidzie] w ciąży?"... moze wyczula?? mam nadzieje...
szammajim
Początkująca w BB
czekam z niecierpliwoscia... i zycze pojawienia sie dwóch... ja zrobie w srode bo teraz nie mam $ ale jak bede u rodzinki to od siostry pozycze na test.. od czego ma sie starsze siostry... hahhaha...
reklama
test zrobiony - negatywny! u mnie chyba testy się sprawdzają, bo dziś już 38dc więc powinien wykazać :-( idę w środę do ginki, chyba że @ przyjdzie...pewnie da mi coś na wywołaniedla mnie nadzieja na ciążę już prysła, ale trzymam kciuki za Ciebie szamajin, daj znać w srodę co i jak!
Powodzenia:-)
Powodzenia:-)