reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

u mnie z dzisiejszym rankiem prysla nadzieja jak banka mydlana.. i to calkowicie ... :-(
dostalam @... heh... licze na to ze u ciebie testy moga poprostu nie pokazywac.. podobno niektorym dopiero w 7mym tyg pokazuje... :) moze gin zobaczy fasokle u ciebie.. zycze tego tobie.. i czekam na informacje...

reklama
hej 3h temu zaczęły się jakieś brązowe plamienia więc ten cykl poszedł na straty:) ale wraz z nowym cyklem nowe szanse :-) jak się@ rozkręci to dam znać:wściekła/y:

hmm... no tobie zycze szczescia... my sie specjalnie starac nie bedziemy z faku ze ja nie mam pracy... :( ale tobie zycze szczescia.... :)
zastanawiam sie tylko czy skoro tak mi sie przesunela to czy nastepna bedzie w terminie.. ;/

witajcie;)ja jestem troche załamana
tydzień temu byłam u lekarza,potwierdził bardzo wczesną ciąże po usg,dziś zrobiłam test negatywny,poprostu się załamałam....objawy ciążowe są,lekarz powiedział o ciąży a test nadal negatywny.....;(dodam ze jestem w 48dc a dokładnie niewiadomo kiedy była owulacja...brałam clo.teraz lekarz kazał mi brać luteine dopochwową 2x1..niewiem co jest grane.byłam taka szczęśliwa a teraz są łzy..w niedziele idę znów do lekarza.nie ukrywam że się boje...co o tym sądzicie?

poradze ci tylko jedno.zmykaj jutro z rana na bhcg z krwi - tylko to badanie ci wszystko wyjasni.mi test ciazowy wyszedl dopiero w 47dc i okazalo sie ze mam pozna owulacje.takze biegnij zaraz z rana i czekamy na wyniki

poradze ci tylko jedno.zmykaj jutro z rana na bhcg z krwi - tylko to badanie ci wszystko wyjasni.mi test ciazowy wyszedl dopiero w 47dc i okazalo sie ze mam pozna owulacje.takze biegnij zaraz z rana i czekamy na wyniki
dziękuje za odpowiedz.poczekam do niedzieli bo i tak mam umówioną wizyte i zobaczymy co mi lekarz powie,na bete pójde w poniedziałek...cały czas mam nadzieje....choć dziś się rozkleiłam

Witam serdecznie chętnie podziele się z wami moją niewiadomą. Odkąd pamiętam zawsze miałam w miarę regularne miesiączki 27-29 dni. 7 lat temu jak spóźnił mi się okres o 3 dni od razu wyszedł mi test pozytywnie i przyszła na świat kochana córeczka- ku naszemu zdziwieniu i zaskoczeniu. Na dzień dzisiejszy mija mi 36 dzień i 3 test ciążowy wykazał wynik ujemny.Nigdy nie miałam tak dużej przerwy między okresami. Nie zaprzeczę że ta niepewność jest najgorsza, gdyż człowiek ciągle się zastanawia czy jest w ciąży czy nie jest i dokłada sobię kolejną porcję stresów. Po przeczytaniu stosu wypowiedzi na forach wiem już, że jeszcze za wcześnie na wizytę u ginek.- bo on też może wysłać mnie z kwitkiem. Na razie czuję się dobrze to zostawiam to losowi. Z pierwszą ciążą już po 2 tygodniach miałam potworne mdłości które utrzymywały się do 6 mies.ciąży. Jeśli będę wiedzieć coś więcej dam znać i trzymam również kciuki za wszystkie oczekujące na 2 KRESECZKI :-)

Hej dziewczyny!
Opowiem o sobie najpierw:
No i ja jak zwykle z nadzieją pisze .
Wiec tak staram sie o dzidzie juz ok. 1,5 roku mam pcos niestety.
Miałam już mieć przepychane i sprawdzane jajowody byłam w szpitalu i juz mialam miec robiony zabieg a tu dostałam jakieś brązowe plamienia i do domu (wydaje mi sie że dostałam takie coś ponieważ własnie odstawiłam clostibergit i może przez to) mam się zgłosić teraz po miesiączce własńie czekam na nią bo mam dostać.
No i zrobiłam test i wyszła jedna mocna krecha a druga słabo widoczna ,ale jest w sumie chce jutro rano powturzyć test jestem ciekawe ,ale z tego co patrze na ten test jest ta kreska jasna słaba ,ale i mąż ją zauważył jest nadzieja?

reklama
Do góry