reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

jeszcze poczekam i zrobię ponownie test, a jak wyjdzie negatywny, to pójdę do lekarza...i tak już czas na badanie bo minęło ponad pół troszkę:) na razie zalało mnie trochę śluzem i coś czuję, że @nadchodzi:(

reklama
Hej Kobietki... pierwszy raz pisze.. wiec jesli cos takiego bylo.. to przepraszam...
27.09 mialam ostatni okres... dzis robilam tescik [Amil] no i wyszla ta 1 kreseczka.. okresu nadal brak.. a wczoraj zaczal mnie pobolewac jajniczek.. jaka jest mozliwość ze mimo wszystko jestem w ciazy?
napisze jeszcze ze ostatnio dosc duzo sikam.. choc moze to sobie wmawiam.. nie wiem...
:-( martwie sie... bo mimo ze serce by chcialo fasolke.. to racjonalne myslenie daje znac ze to nie pora... bo z jednej wyplaty ciezko wychowac.. ;/

Ostatnia edycja:
szammajim! więc tak...jak pisałam wyżej mi też się spóźnia, ale nie wiem ile bo cykle mam nieregularne 28-31 dni, a dzis jest 35 dzień cyklu. robiłam test w 33 dc ale wyszła jedna kreska. Nie mam żadnych objawów, tylko czasami boli mnie brzuch, choć dzisiaj trochę mocniej zabolało i już myślałam, że to @ ale na szczęscie nie...
Masz regularne cykle?

Ostatnia edycja:
wczesniej nie zwracalam na to uwagi... ale tak od czerwca sobie sprawdzam... no i mam co 28dni jak w zegarku.. tylko ostatni mi sie jeden dzien spoznil.. tzn.. w sobote mialam leciutkie plmienia a w niedziele dostalam normalna.. to jakby liczyc od niedzieli to spoznia mi sie 5 dzien.. ;/

aaaa.. jeszcze jedno.. dzis mnie zabolal ten jajnik.. ;/ .. moze dostane @.... dzis rozmawialam z moim.. i stwierdzil ze on choc by sie martwil to by sie cieszyl.. :) .. wiec mamy podobnie..... tobie życze fasolkowania.. sobie w cichosci serca tez .. :)

a zauwazyłaś jakiekolwiek zmiany?tzn. w wyglądzie ciała? np. piersi? bo ja zauważyłam takie większe żyły na piersiach i na jednej brodawce żyłki...jeżeli bysmy zafasolkowały to w tym samym terminie:) planujesz zrobić jeszcze test? jeśli tak to kiedy>

Ostatnia edycja:
wiekszych zmian nie widze w piersiach.. test to dopiero jak juz za tydzien jak bedzie wyplata.. i jak za tydzien nie dostane to nie kupuje zwyklego tylko ide na badanie krwi.. choc pewnie dostane @ :) ja juz mam takie szczescie... dzis moja kolezanka dostawala oksytocyne.. wiec kolejne malenstwo pewniu juz na swiecie.. :).. jak sie okaze ze mam fasolke to rodzice nie ustrzela... :D hehehe

reklama
u mnie tez narazie nic...
dzis rozmawialam rano w lozku z moim przyszlym małżonkiem.. jak to by było gdybym miala fasolke.. i doszlismy do konsensu, ze wspaniale :) ten moj uroczy juz mowil ze nawet jak to bedzie dziewczynka to bedzie ja zabieral na ryby... no mowie tobie.. jeszcze nic nie wiadomo a en juz planuje dziecinstwo.. :) hahahaha ....
więc jak jeszcze wczoraj oficjalnie czekalismy na @ tak dzis juz odpedzamy ja myslami..
tak wiec czekam.. jak do wtorku ne dostane to robie jeszcze jeden test..

Ostatnia edycja:
Do góry