Natalia9898
Fanka BB :)
nie powiedziała że nie chce raczej sądzę że jest bardzo przywiązanaAle autorka nie chce iść do pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie powiedziała że nie chce raczej sądzę że jest bardzo przywiązanaAle autorka nie chce iść do pracy
Tak nie chce iść, dopóki córka nie skończy 3 lat. Nie ukrywam tego, tak ustaliliśmy wcześniej. Mąż też nie chce żebym poszła ale wymyśla że mam zarabiać przez Internet, wymyślić jakiś sposóbAle autorka nie chce iść do pracy
Dokładnienie powiedziała że nie chce raczej sądzę że jest bardzo przywiązana
Ale to jak skończy 3lata to nagle nie będzie przywiązana? Rozwiązania są dwa, albo pracujesz zajmując się domem, albo przedszkole czy tam żłobek i praca. I nie mam na myśli, że mąż nie może w niczym Ci pomagać zwłaszcza przy opiece nad dzieckiem. Pomysł z pracą w domu z dzieckiem oczywiście jest głupi, jeżeli mąż od Ciebie tego oczekuje, to mu to z głowy wybij.Tak nie chce iść, dopóki córka nie skończy 3 lat. Nie ukrywam tego, tak ustaliliśmy wcześniej. Mąż też nie chce żebym poszła ale wymyśla że mam zarabiać przez Internet, wymyślić jakiś sposób
Idz do pracy kiedy chcesz, to twoja decyzja, nikomu nie musisz się tłumaczyć. Jeśli uważasz, że zostanie z dzieckiem w domu to dobry krok to nikomu nic do tego [emoji846]Proszę nie zarzucać mi, że nie chce z lenistwa bo tak to odczytuje. Pracowałam wiele lat ponad siły, 6 dni w tygodniu do prawie 9 miesiąca ciąży.
Serio, czy na żarty? Dziecko może też być sekretarką męża i w ogóle będzie super@Mamaona Ale przecież mąż pracuje z domu, to może zająć się dzieckiem, a autorka do pracy