evciaa no to super :-) a u mnie kasiorka sie znalazla i jutro za pawiki razem z przesylka 360 :-) i najpoznmiej w przyszlym tyg bede sie w nie motac nie moge sie doczekac a i jeszcze do 10 kwietnia mam klepnieta czerwona rapallu za 50 bo ma planki ale w domku w sam raz do motania czy szybko do sklepi
reklama
Madlen80
Fanka BB :)
malutka to widze, ze szalejesz z chustami No i super!
evciaa ja mam chuste Nati i w ogole nie jest sztywna . Jest bardzo fajna. Nie pamietam dokladnie na ile miekka byla przed pierwszym praniem, bo od razu wrzucilam ja do pralki jak przyszla Ale sztywna na pewno nie byla.
evciaa ja mam chuste Nati i w ogole nie jest sztywna . Jest bardzo fajna. Nie pamietam dokladnie na ile miekka byla przed pierwszym praniem, bo od razu wrzucilam ja do pralki jak przyszla Ale sztywna na pewno nie byla.
o widzę, że coraz więcej dziewczyn łapie bakcyla chustowego niebawem wszystkie będą się kangurować
evcia śliczna ta chusta....też bym taką chciała....
malutka a Ty ile jeszcze tych chust kupisz? może na każdy dzień tygodnia inną?
ja dziś i wczoraj trochę sprzątałam z Maćkiem w chuście....odkurzanie super...jemu nie przeszkadza tylko ogląda co się dzieje. W sobotę ma byc ciepło więc się wybiorę z Maćkiem na spacer.
Co do ubioru to normalnie tak jak dziecko chodzi w domu + czapeczka+skarpetki i np. polar zapiąc na sobie i gotowe....grzejesz dziecko swoim ciałem
tutaj jest filmik na którym bardzo fajnie pokazane jest jak ściągać chustę http://www.youtube.com/watch?v=KTRKAFiYAIc
evcia śliczna ta chusta....też bym taką chciała....
malutka a Ty ile jeszcze tych chust kupisz? może na każdy dzień tygodnia inną?
ja dziś i wczoraj trochę sprzątałam z Maćkiem w chuście....odkurzanie super...jemu nie przeszkadza tylko ogląda co się dzieje. W sobotę ma byc ciepło więc się wybiorę z Maćkiem na spacer.
Co do ubioru to normalnie tak jak dziecko chodzi w domu + czapeczka+skarpetki i np. polar zapiąc na sobie i gotowe....grzejesz dziecko swoim ciałem
tutaj jest filmik na którym bardzo fajnie pokazane jest jak ściągać chustę http://www.youtube.com/watch?v=KTRKAFiYAIc
Ostatnia edycja:
malutka skoro się tak wciągnęłaś to mam dla Ciebie jeszcze coś co ci się przyda
Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR L różne kolory !! (1523866351) - Aukcje internetowe Allegro
Pentelka KURTKA, BLUZA, POLAR L różne kolory !! (1523866351) - Aukcje internetowe Allegro
a wiesz ribi, ze zastanawiam sie nad takim polarkiem no i docelowo jeszcze nad nosidlem MT hehe mam tylko nadzieje, zemoj portfel to wytrzyma :-)
powiem wam, ze wczoraj spotkalam sie z milymiu reakcjami na chuste i to od osob starszych :-) az mi sie milo na serduchu zrobilo
powiem wam, ze wczoraj spotkalam sie z milymiu reakcjami na chuste i to od osob starszych :-) az mi sie milo na serduchu zrobilo
E
eevciaa
Gość
Ale szalejesz!evciaa no to super :-) a u mnie kasiorka sie znalazla i jutro za pawiki razem z przesylka 360 :-) i najpoznmiej w przyszlym tyg bede sie w nie motac nie moge sie doczekac a i jeszcze do 10 kwietnia mam klepnieta czerwona rapallu za 50 bo ma planki ale w domku w sam raz do motania czy szybko do sklepi
Edit: Fajnie ze ludziom sie podoba . Ja cos czuje ze moj tata jak zobaczy mala w chuscie to pomysli ze to moj glupi wymysl no ale coz... Przewrazliwiony na punkcie dzieci mąż może się przekona że to jednak świetna sprawa i dzidzi sie nie dzieje krzywda... Ciekawa jestem jak u nas na wsi beda ludzie patrzec bo jeszcze sie tu z chusta nie spotkalam :-)
Super, ciesze sie. Hmmm, tak sobie mysle moze jednak wyschnie mi chusta jeszcze dzis jak ja wypiore w poludnie. Normalnie tak sie nie moge doczekac... Paczuszka juz jest w drodze z magazynu wiec czekam z niecierpliwoscia :-)
Edit: Wlasnie dojechala moja chusta! Po 15 dopiero no ale wazne ze wreszcie jest.
Moje wrazenia poki co: Ale to dłuuuuuugie. Niby wiadomo ze prawie 5m ale jak sie to widzi... Zalozylam ja sobie tylko na ramiona jak w "kieszonce" i trudne sie to wydaje. Jak wypiore i wyschnie to pocwicze na lalce chyba ;-)
Nie wiem czy nie bede zalowala ze ten wzor w paski wzielam bo wydaje sie ze to tak fajnie na zdjeciu wygladalo a w rzeczywistosci trudno bedzie ulozyc ladnie jak sie marszczy...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
malutka stałaś się naszym ekspertem chustowym bo temat Cię wciągnął. Ja myślę o zmianie chusty tzn chcę kupic lepszą....myślę o NATI NATI -NAJWYŻEJ OCENIANA POLSKA CHUSTA , ROZMIAR M (1511676672) - Aukcje internetowe Allegro ma ją madlen . Czy na forum dziewczyny dobrze o niej pisały? właśnie się zagłębiam w temat ale trochę mi to zajmie....może tak w skrócie mi napiszesz?
Podziel się: