reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

malutka - widzę, ze mamy naszą własną ekspertkę od wyławiania fajnych nowinek w necie :) bardzo dziękuję, bardzo przydane informacje!

reklama
wow, gratuluje zakupu!:-)
ladna ta chusta!
a ja czekam na swoja - ciekawe jak mi pojdzie:eek:
mam nadzieje, ze dziecka nie zgubie;-)

Ostatnia edycja:
asaik poczatki sa zawsze trudne grunt to sie nie poddawac i probowac dalej bo pozniej juz z gorki, ja teraz wiaze sie w niecala minute. a w necie duzo inf jest wiec dasz rade :-).
a kolor chusty ciemny fiolet i czekam do 10 kwietnia i bedzie moja jak nikt jej nie kupi. asiak czekamy na zdj zamotane

malutk_a Ty kupilas chuste calorczna?? i jaka kupilas?? ja zastanawiam sie nad storczem...

A wlasnie jak ubierasz dzidzie na dwor pod chuste??

aniwar okaze sie jak przyjdzie, zastanawiam sie jeszcze nad welna na jesien :-) no ale zob jak z kasa bede stala
a uzywana czy nowa, bawelna czy z dodatkim? zalezy cz bedzisz miala pod kurtka czy w samej chuscie. ja jak bylam to ubralam jej jedna warstwe mniej bo pod polarem ja mialam

Mysle o nowej...bawelna...

A co do ubioru to np....body spiochy,czapka grube skarpety i pod kurtke?? a na kurtke jakbym zakladala to jego wtedy tez w kurtke ubrac??

Kupiłam chuste. Ale sie ciesze :-). Bez niej ciezko mi wyjsc na dluzszy spacer bo Kamilke nozki bola. Jak bede miala chuste to Lili w chuscie a Kamilka w wozku i luzik :-). W domu tez sie strasznie przyda bo teraz to nie jestem w stanie nic zrobic- mala mi spi tylko na rekach wdzien, jak ja poloze to sie budzi po paru minutach i placze a ja musze wszystko rzucic...
Kupiłam tą NATI -NAJWYŻEJ OCENIANA CHUSTA W POLSCE, OKAZJA!! (1509967021) - Aukcje internetowe Allegro kolor cypr- bedzie mi do wozka Kamilki pasowalo ;-)

Jak tylko dostane i uda mi sie cos stworzyc to sie pochwale :-)

Mam tylko pytan kilka...
Jak dlugo w dzien nosicie tak dziecko? Nie przyzwyczaja sie dzieci zbytnio?
Ta chusta jest jakas twarda jak jest nowa? Ze cos z nia trzeba robic?
O ubior dzidzi tez chcialam zapytac... Ja nosic bede na kurtce i nie wiem jak ubrac...

evciaa kazda nowa chusta jest wtarda musisz ja zmiekczyc, pare postow wczesniej pisalam o sosobach na poczatek wypierz. ladny pasiaczek wzielas :-)

aniwar ja zkladalam malej spodenki i cienka kurtke w chuste i pod polar ale na kurtke jak ukladasz to napewno normalnie ubrac w cieplejsze ciuszki tak jak do wozka.

reklama
Do góry