reklama
iwi10
Fanka BB :)
No to fakt w życiu mamy różne sytuacje i może chusta mnie uratuje z jakiejś zaspy, bo akurat niewinnie będzie sobie leżeć w samochodzie.:-)Iwi-no nie wiadomo moze bedzie kiedys potrzeba wziecia kogos na hol...
Joasienka- jak fajniei humor pewnie lepszy...supergorzej by bylo jak bys wreszcie sie namyslila kupila normalnie,a pozniej patrzysz a tu przecena.ja tak kiedys mialam
Malutka super wyglądacie my wyglądamy podobnie, ale mi nie ma kto fotki zrobić
.
malutka super wyglądacie
heh o tych minach się domyślam bo my jesteśmy daleko w lesie jeśli chodzi o chustowanie, ja komukolwiek bym nie powiedziała, że myślę o chuście to patrzą na mnie jak na idiotkę lub dziwoląga, a niektórzy mówią, że jestem chora i zwariowałam
heh o tych minach się domyślam bo my jesteśmy daleko w lesie jeśli chodzi o chustowanie, ja komukolwiek bym nie powiedziała, że myślę o chuście to patrzą na mnie jak na idiotkę lub dziwoląga, a niektórzy mówią, że jestem chora i zwariowałam
martusia29
Malutka- słodziutko pewnie bylo wielkie oooooooooooooooo!!!!! :-)
MARTUŚŚŚ-Ja wcale sie nie dziwię -młodzi idą z techniką ,ale starsi...hmmm to juz im się kojarzy z cyganami albo cós... Jak by to było wlaśnie dziwne. A mi się bardzo podoba kłopotu z wózkiem zero i ręce wolne
MARTUŚŚŚ-Ja wcale sie nie dziwię -młodzi idą z techniką ,ale starsi...hmmm to juz im się kojarzy z cyganami albo cós... Jak by to było wlaśnie dziwne. A mi się bardzo podoba kłopotu z wózkiem zero i ręce wolne
iwi10
Chociaż ostatnio oglądałam dzień dobry tvn jak się babcia wypowiadała jakie to nie zapomniane przeżycie nosić wnuka w chuście i że żałuje że ona nie miała takich możliwości. Może takie babcie tak warto przekonać.
Dobrze że można wykupić tel.Polską satelit. bo tak to by mi został tylko int.:-)
Dobrze że można wykupić tel.Polską satelit. bo tak to by mi został tylko int.:-)
AsiaK.
Malutka - no fajniutko to wyglada, ja z Majeczka tez sporo spacerowalam w ten sposob tylko, ze w nosidelku - moj tesc wrecz uwielbial nosic tak swoja wnusie - zabieral ja do lasu
LICYTUJE NASTEPNA CHUSTE - elastyczna, zyczcie mi powodzenia!
Ribi idziesz teraz do KK? czy poczekasz miesiac za mna?
LICYTUJE NASTEPNA CHUSTE - elastyczna, zyczcie mi powodzenia!
Ribi idziesz teraz do KK? czy poczekasz miesiac za mna?
reklama
wlasnie sie dowiedzialam, ze aby zmiekczyc chuste trzeba ja wiazac w warkocz
tu instrukcja YouTube - Chain knot
tu instrukcja YouTube - Chain knot
Podziel się: