reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja również się skusiłam i kupiłam chustę Azimi
Teraz w sobotę jest u nas spotkanie w Klubie Kangura, mam nadzieję, że chusta zdąży dojść
Teraz w sobotę jest u nas spotkanie w Klubie Kangura, mam nadzieję, że chusta zdąży dojść
iwi10
Fanka BB :)
Ja też mam skośne brzegi, ale nie mam porównania ale dobrze się wiąże wiec nie narzekam:-). A co do rodzaju to mam tkaną, bo czytałam że jest na dłużej i stwierdziłam jak już mam kupić i wydać pieniądze to na dłużej i faktycznie było napisane że jest wytrzymała i nawet jako linka do holowania może się przydać, ale raczej nie będę próbować
AsiaK.
no kiszka - przegralam moja aukcje chcialam ustawic tego snajpera czy jak to sie nazywa, ale nie zdazylam... nie wiem jak to sie stalo, siedzialam przed komputerem... tak sie zdenerwowalam, ze musialam zjesc druga kolacje.. Mis sie ze mnie smial i mowil ,ze mnie dawno takiej poruszonej nie widzial. A ja sie tak napalilam!!!! ...ze pojde z Ribi do KK
joasienka1
a my po spacerku w chuście, porządkach w piwnicy w chuście i ogólnie super.
przy okazji kupiłam wymarzoną torebkę, którą oglądałam na wystawie od roku, ale szkoda mi było wydac 79zł, a dziś pomyślałam-wejdę do sklepu i co się okazało? przeceniona na 40zł.
i kupiłam
ale mi to sprawiło przyjemność :-)
przy okazji kupiłam wymarzoną torebkę, którą oglądałam na wystawie od roku, ale szkoda mi było wydac 79zł, a dziś pomyślałam-wejdę do sklepu i co się okazało? przeceniona na 40zł.
i kupiłam
ale mi to sprawiło przyjemność :-)
martusia29
Iwi-no nie wiadomo moze bedzie kiedys potrzeba wziecia kogos na hol...
Joasienka- jak fajniei humor pewnie lepszy...supergorzej by bylo jak bys wreszcie sie namyslila kupila normalnie,a pozniej patrzysz a tu przecena.ja tak kiedys mialam
Joasienka- jak fajniei humor pewnie lepszy...supergorzej by bylo jak bys wreszcie sie namyslila kupila normalnie,a pozniej patrzysz a tu przecena.ja tak kiedys mialam
reklama
malutka - fantastyczny widok
AsiaK - ja się zupełnie nie dziwię twoim emocjom, bo już nie raz złapałam się na tym, ze jak licytuję pod koniec aukcji to ciśnienie i tętno tak mi skaczą, jakbym sprint biegła
AsiaK - ja się zupełnie nie dziwię twoim emocjom, bo już nie raz złapałam się na tym, ze jak licytuję pod koniec aukcji to ciśnienie i tętno tak mi skaczą, jakbym sprint biegła
Podziel się: