reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

na jednej z aukcji sprzedawca oferował ścięcie brzegów do skosa, ze podobno jest wygodniej... no i wtedy jest trapez :)

ale moja chusta już dziś została wysłana :)

reklama
Ja również się skusiłam i kupiłam chustę Azimi :)
Teraz w sobotę jest u nas spotkanie w Klubie Kangura, mam nadzieję, że chusta zdąży dojść ;)

widze, ze grono chustowych mamus rosnie :-).
ja mam wlasnie skosne brzegi i dobrze mi sie wiaze
ja mam za soba juz spacerek w chuscie jak zrzuce z koma zdj to doloze tutaj.

Ja też mam skośne brzegi, ale nie mam porównania ale dobrze się wiąże wiec nie narzekam:-). A co do rodzaju to mam tkaną, bo czytałam że jest na dłużej i stwierdziłam jak już mam kupić i wydać pieniądze to na dłużej i faktycznie było napisane że jest wytrzymała i nawet jako linka do holowania może się przydać, ale raczej nie będę próbować:-D

Ja w sobote mam spotkanie z Pania ktora bedzie mnie uczyc wiazac....juz sie nie moge doczekac jak Bartusia zapakuje i pojdziemy na dworek:-)

no kiszka - przegralam moja aukcje :( chcialam ustawic tego snajpera czy jak to sie nazywa, ale nie zdazylam... nie wiem jak to sie stalo, siedzialam przed komputerem... tak sie zdenerwowalam, ze musialam zjesc druga kolacje.. Mis sie ze mnie smial i mowil ,ze mnie dawno takiej poruszonej nie widzial. A ja sie tak napalilam!!!! ...ze pojde z Ribi do KK

a my po spacerku w chuście, porządkach w piwnicy w chuście i ogólnie super.
przy okazji kupiłam wymarzoną torebkę, którą oglądałam na wystawie od roku, ale szkoda mi było wydac 79zł, a dziś pomyślałam-wejdę do sklepu i co się okazało? przeceniona na 40zł.
i kupiłam :-D
ale mi to sprawiło przyjemność :-)

Iwi-no nie wiadomo moze bedzie kiedys potrzeba wziecia kogos na hol...:)
Joasienka- jak fajnie:)i humor pewnie lepszy...super:)gorzej by bylo jak bys wreszcie sie namyslila kupila normalnie,a pozniej patrzysz a tu przecena.ja tak kiedys mialam:(

DSC01477.jpg :-)

miny ludzi bezcenne

reklama
malutka - fantastyczny widok :)
AsiaK - ja się zupełnie nie dziwię twoim emocjom, bo już nie raz złapałam się na tym, ze jak licytuję pod koniec aukcji to ciśnienie i tętno tak mi skaczą, jakbym sprint biegła :D

Do góry