reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chustowanie naszych maluchów - opinie, porady

reklama
Iwi-no nie wiadomo moze bedzie kiedys potrzeba wziecia kogos na hol...:)
Joasienka- jak fajnie:)i humor pewnie lepszy...super:)gorzej by bylo jak bys wreszcie sie namyslila kupila normalnie,a pozniej patrzysz a tu przecena.ja tak kiedys mialam:(
No to fakt w życiu mamy różne sytuacje i może chusta mnie uratuje z jakiejś zaspy, bo akurat niewinnie będzie sobie leżeć w samochodzie.:-)
Malutka super wyglądacie my wyglądamy podobnie, ale mi nie ma kto fotki zrobić
.

malutka super wyglądacie:)
heh o tych minach się domyślam bo my jesteśmy daleko w lesie jeśli chodzi o chustowanie, ja komukolwiek bym nie powiedziała, że myślę o chuście to patrzą na mnie jak na idiotkę lub dziwoląga, a niektórzy mówią, że jestem chora i zwariowałam

Malutka- słodziutko :) pewnie bylo wielkie oooooooooooooooo!!!!! :-)
MARTUŚŚŚ-Ja wcale sie nie dziwię -młodzi idą z techniką ,ale starsi...hmmm to juz im się kojarzy z cyganami albo cós... Jak by to było wlaśnie dziwne. A mi się bardzo podoba:) kłopotu z wózkiem zero i ręce wolne:-D

Chociaż ostatnio oglądałam dzień dobry tvn jak się babcia wypowiadała jakie to nie zapomniane przeżycie nosić wnuka w chuście i że żałuje że ona nie miała takich możliwości. Może takie babcie tak warto przekonać.
Dobrze że można wykupić tel.Polską satelit. bo tak to by mi został tylko int.:-)

Malutka - no fajniutko to wyglada, ja z Majeczka tez sporo spacerowalam w ten sposob tylko, ze w nosidelku - moj tesc wrecz uwielbial nosic tak swoja wnusie - zabieral ja do lasu:)
LICYTUJE NASTEPNA CHUSTE - elastyczna, zyczcie mi powodzenia!
Ribi idziesz teraz do KK? czy poczekasz miesiac za mna?:)

ja wlasnie kupilam mini chuste azimi w takim samym kolorze jak mam ja dla miski . juz sie pyta kiedy bedzie chusta

asiak w tym mcu zajec kk nie ma wiec za mc. pomysl moze jednak p chuscie tkanej nie elastycznej...ja osobiscie mialam problem ja zawiazac

asiak a pozatym tkana na dluzej ci starczy i tkana motasz dziecko w jedna warstwe a w elastycznej dziecko owiniete jest w 3 warstwy wiec w lecie bedzie mialo za goraco

reklama
Do góry