reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzest, chrzestni....

U nas chrzciny były tydzień temu w niedziele. Było fajowo. 5 minut przed rozpoczęciem mszy, zanim wszłam z domu Ola zrobila taką kupę, że chyba większej od jej urodzenia nie widziałam. Obkupkala sobie piękny biały kubraczek i musiałam lecieć go zaprać i suszyłam żelazkiem. Do kościoła przylecieliśmy na styk. Ja trzymałam córkę, a mój M nie chciał mi przytrzymać torebki bo powiedział, że będą się na niego patrzeć jak na Tinky Winky:eek: Na szczęście Oleńka była grzeczna - spała całą ceremonię, a nawet jak jej ksiądz polewał główkę wodą, to tylko grymas na twarzy zrobiła a oczki nawet jej się nie otworzyły, hehehh:-) Imprezka była w mieszkaniu niestety, bo były burze straszliwe:no:więc pogoda nam się nie udała

reklama
też się uchachałam:-D:-D:-D
na wyjeździe też widziałam gościa z damską torebką... oczywiście żony... która gdzieś tam coś zamawiała... ale komentarze są;-):-):-D

Nieżle AREWNKA.

no, a ja o moim dylemacie-w co ubieracie dzieciaczki do chrztu i czy tylko na biało i czy kładziecie je w bet-bo to chyba za gorąco.
Ja sobie wymyśliłam beżowy garniturek ale moja mamita juz to odpowiednio skomentowała więc odpuściłam. Teraz zastanawiam sie nad takim zestawem
bialykrrekaw045ljz3.jpg

i co wy o tym sadzicie. Pytam bo juz nie raz dobrze doradziłyście:tak: A ja jakaś nie zdecydowana jestem.:baffled:

MONA PRZESLICZNY JEST TEN KAPLECIK, BOSKI POPROSTU, MALY BEDZIE WYGLADAL JAK PANICZ, TAK DOROSLE,
bedzie bialo i odswietnie, naprawde super elegancko !!!!!:tak:

reklama
Mona poprostu świetne kompleciki - ja radze z długim rękawkiem, ale to zależy czy zimno czy ciepło będzie w kościele. Beta nie radzę kupować, bo nie wiem jak sprawdzałąś w sklepach, są strasznie grube, no i wlaśnie mi się wydawało, że mojej Oli będzie w takim za gorąco. Ja kupiłam sobie poprostu poduszkę taką i kapkę na przykrycie.

Do góry