justynka1
Mamusia Antoniusia
no my dlatego mieliśmy problem,bo cały czas żyjemy w grzechu..Justyna współczuję sytuacji, wiem ze niektórzy księża są w porządku i na pewno znajdziecie takiego ktory udzieli chrztu Kalince. Nam udało się nawet rozgrzeszenie dostać jak chrzciliśmy Emilkę tylko musieliśmy obiecać, że się pobierzemy;-)
No ja dzięki Bogu nie musiałam opowiadać bajek co byłoby dla mnie mocno niekomfortowe. Ksiądz tylko poprosił aby rodzice chrzestni byli "kanoniczni" i do komunii przystąpić. Przecież to nie o Was tylko o Małą chodzi....
no to chrzestną będzie moja koleżanka,która też śłubu nie ma,więc nie powinna przystąpić do komunii,ale będzie obciach,jak my nie przystąpimy i ona też,boże zmiłuj się
poszam drugi raz do księdza,który odesłał D.no naszej parafii po pozwolenie i mu powiedziałam,że nie chcą tam się zgodzić,a ja chcrzciłam tu pierwsze dziecko i drugie też chcę tu ochrzcić i nie było problemu,poza tym on ma kochanicę ,która jest u nas dyrektorem domu nkultury i wszyscy o tym wiedzą,więc raczej taki ludzki ksiądz to jest.
mam je na 24 września-ciekawostka:
Antek był chrzczony 22 września-dzień przed moimi urodzinami,a Kalina 24 września -dzień po moich urodzinach
p.s. madziolka śliczna ta sukienusia
Ostatnia edycja: