Anek82
Fanka BB :)
Byłam wczoraj z B. ustalić miejsca na mini kolację z okazji Chrzcin Zosi. Zdecydowałam się na restaurację w naszym dworku... bo skoro msza o 18tej a po niej chrzest to do kąpieli Zosi i tak zostaje nam niewiele ponad 1 godzina. Poszłam z B. i to on miał wszystko uzgadniać, bo ja już sama u księdza byłam i on miał zająć się resztą. Laski - ja mam chłopa pi**ę! Słowem się nie odezwał - znowu ja musiałam gadać. Wyszło drogo - bo za obiad samo II danie plus soki i kawa i herbata (tort będziemy mieli swój) ok. 45zł/os. Niby dużo/nie dużo a w sumie będzie ok. 800zł (za godzinę "imprezy"). Trochę mi smutno, że nie mogę zrobić takich "prawdziwych" chrzcin. Że ta msza wieczorem i że nie będzie to większe przyjęcie np. u mnie w domu. Najbardziej psioczy mój tato - człowiek starszej daty (no ma już 66lat), że nic u nas nie jest tak jak ma być. Że ślubu nie mamy, że chrzciny nie w niedzielę... ehhhh Pewnie, że wolała bym, żeby było "normalnie" jak całe życie sobie wyobrażałam, ale życie pisze inne scenariusze.
Musze dziś na allegro dokupić szatkę i zaproszenia (będą zwykłe, bez zdjęcia Zosi) bo za późno się za to wzięłam i nie wyrobimy się z czasem i mogły by nie dojść na czas. A chciałam takie jak Gola miała dla Poli...
Za to na podziękowanie kupię każdemu takiego małego aniołka z wierszykiem - na pamiątkę.
A i doszła kieca Zosi z allegro. Wszystko git, tylko mój córuś ma jakąś giga stopę (wyszło rozm. 19/20!) i te buciki z aukcji są za małe Założę jej takie różowe używki (też z allegro). Bosssss co ja bym bez tego serwisu zrobiła...hihii
Musze dziś na allegro dokupić szatkę i zaproszenia (będą zwykłe, bez zdjęcia Zosi) bo za późno się za to wzięłam i nie wyrobimy się z czasem i mogły by nie dojść na czas. A chciałam takie jak Gola miała dla Poli...
Za to na podziękowanie kupię każdemu takiego małego aniołka z wierszykiem - na pamiątkę.
A i doszła kieca Zosi z allegro. Wszystko git, tylko mój córuś ma jakąś giga stopę (wyszło rozm. 19/20!) i te buciki z aukcji są za małe Założę jej takie różowe używki (też z allegro). Bosssss co ja bym bez tego serwisu zrobiła...hihii