reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Trasiu pięknie wyglądałyście, bo jakże mogłoby być inaczej;-)
traschka
Mama Marysi
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No my już po :-) Trochę było płaczu w kaplicy, no i sukieneczka też musiała zostać "ochrzczona" plus zapomniałam o fotkach Głównej Bohaterki w kreacji okolicznościowej ( zrobimy sesję w tygodniu ), wszystko poszło siłą rozpędu nie wiadomo kiedy i gdyby nie komentarz Cioci, że mizernie wyglądam i jeszcze jeden bardziej ad personam to nawet nieźle wyszło.
Aestima
Fanka BB :)
Trasia- super- podkradłabym pomysł, tylko nie wiem czy to nie babskie i czy Miesio dociągnie w gondoli do chrztu (paxdziernik), bo już ledwo, ledwo się mieści...
Forever- super, że już po- czekam na fotki z kreacją)
Ironia- jednak to dziś Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni Napisz wieczorkiem jak bylo
Forever- super, że już po- czekam na fotki z kreacją)
Ironia- jednak to dziś Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni Napisz wieczorkiem jak bylo
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
hej, my też po,były w sobotę.wszystkich było ok 13 osób,więc skromnie,po 21.00 było po wszystkim.później wstawię jakieś fotki,niestety mamy mało,bo D.siostra robiła zdjęcia i pechem w tym samie czasie chrzest miała rodzina jej byłego męża,który tam był ze swoją obecną żoną i nie wiem czy ona się krępowała czy co,bop mamy zdjecia tylko z tyłu w zasadzie,ech...
Podziel się: