reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chrzciny

mój Kubuś był tak ubrany
DSC05662.jpg

i myśle, że w te same ciusz wpakuje Franka..chciałam kupić nowe ale chyba nie warto co myślicie???

reklama
Pewnie że tak - to jest wdzianko na jeden raz więc nie ma sensu wydawać kasy na kolejne, zawsze na pieluszki więcej będzie :)

Moja Maja też będzie miała używaną sukieneczkę do chrztu ale uwaga - używaną przeze mnie :)
W zeszły weekend moja mama robiła porządki w piwnicy i znalazła cały karton moich sukieneczek, na Mają będą pasować idealnie. Wśród nich była moja sukieneczka do chrztu - robiona na szydełku przez moją babcię która niestety już nie żyje. Sukieneczka jest śliczna, w ogóle nie widać po niej że ma 25 lat :) wymaga jedynie lekkiego odświeżenia i będzie super :) jak naładuję baterię w aparacie to cyknę fotkę i Wam pokażę

madziolka - mi moja mama uszyła posciel dla małego z materiału ktory jej został jak szyła dla mnie 24 lata temu hihi :) super sprawa ! :D szkoda ze nie bede mogła małego ubierac w moje dawne sukieneczki :-) ale ma skarpetki robione dla meza przez jego babcie :-)

andrew spokojnie użyłabym tego ubranka po starszym synciu, po co wydawać kase, a chrzcielne ubranka i tak tylko raz są ubrane, więc prawie nieużywane

Planuje Hankę ubrać w biało-różową sukienkę, to jedyna sukienka jaką mamy ;-) dodatkowo uszyta przez moją siostrzenicę, więć jeśli Hania nie urośnie dużo przez najbliższy m-c to ją założy, bo teraz przyłożyłam i jest w sam raz :szok: Córcia mi rośnie jak na drożdżach ;-)

Też ubrałabym w to samo Franka- szkoda asy wydawać skoro masz po starszym Bracie ubiór ;-)

Madziolka- rewelacja! Twoja Mama też się pewnie wzruszyła... Czekam na zdjęcie :-)

reklama
Do góry