reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Pewnie że tak - to jest wdzianko na jeden raz więc nie ma sensu wydawać kasy na kolejne, zawsze na pieluszki więcej będzie
Moja Maja też będzie miała używaną sukieneczkę do chrztu ale uwaga - używaną przeze mnie
W zeszły weekend moja mama robiła porządki w piwnicy i znalazła cały karton moich sukieneczek, na Mają będą pasować idealnie. Wśród nich była moja sukieneczka do chrztu - robiona na szydełku przez moją babcię która niestety już nie żyje. Sukieneczka jest śliczna, w ogóle nie widać po niej że ma 25 lat wymaga jedynie lekkiego odświeżenia i będzie super jak naładuję baterię w aparacie to cyknę fotkę i Wam pokażę
Moja Maja też będzie miała używaną sukieneczkę do chrztu ale uwaga - używaną przeze mnie
W zeszły weekend moja mama robiła porządki w piwnicy i znalazła cały karton moich sukieneczek, na Mają będą pasować idealnie. Wśród nich była moja sukieneczka do chrztu - robiona na szydełku przez moją babcię która niestety już nie żyje. Sukieneczka jest śliczna, w ogóle nie widać po niej że ma 25 lat wymaga jedynie lekkiego odświeżenia i będzie super jak naładuję baterię w aparacie to cyknę fotkę i Wam pokażę
madziolka - mi moja mama uszyła posciel dla małego z materiału ktory jej został jak szyła dla mnie 24 lata temu hihi super sprawa ! szkoda ze nie bede mogła małego ubierac w moje dawne sukieneczki :-) ale ma skarpetki robione dla meza przez jego babcie :-)
icak
Fanka BB :)
andrew spokojnie użyłabym tego ubranka po starszym synciu, po co wydawać kase, a chrzcielne ubranka i tak tylko raz są ubrane, więc prawie nieużywane
Planuje Hankę ubrać w biało-różową sukienkę, to jedyna sukienka jaką mamy ;-) dodatkowo uszyta przez moją siostrzenicę, więć jeśli Hania nie urośnie dużo przez najbliższy m-c to ją założy, bo teraz przyłożyłam i jest w sam raz Córcia mi rośnie jak na drożdżach ;-)
Planuje Hankę ubrać w biało-różową sukienkę, to jedyna sukienka jaką mamy ;-) dodatkowo uszyta przez moją siostrzenicę, więć jeśli Hania nie urośnie dużo przez najbliższy m-c to ją założy, bo teraz przyłożyłam i jest w sam raz Córcia mi rośnie jak na drożdżach ;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ubranka "historyczne" mają swój klimat Jestem za ;-) Madzioolka - zazdroszczę odkrycia Twojej Mamy.
agatkaT
Fanka BB :)
Też ubrałabym w to samo Franka- szkoda asy wydawać skoro masz po starszym Bracie ubiór ;-)
Madziolka- rewelacja! Twoja Mama też się pewnie wzruszyła... Czekam na zdjęcie :-)
Madziolka- rewelacja! Twoja Mama też się pewnie wzruszyła... Czekam na zdjęcie :-)
reklama
Podziel się: