reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
a pytam bo jak dla mnie to góra jest nawet ładna ale już dół nie w moim guście...
No i kurcze tak z nudów i Was zapytałam o zdanie;)

Julita dla mnie ta sukienka jest dziwna, bo tak: dół strasznie strojny, taki pierzasty i w ogóle, natomiast góra niby zdobiona dosyć mocno ale jakaś taka skromna w porównaniu z dołem. Ogólnie to mam wrażenie patrząc na nią jakby góra i dół były od dwóch różnych sukienek i ktoś je zestawił ;P Zwyczajnie suknia nie w moim guście choć nie powiem żeby była brzydka czy coś...taka inna ;P

jak bedziecie chcialy kupic kiedys jakiejs dziewczynce bizuterie to dowiedzcie sie najpierw czy to na pewno dobry pomysl. ja dostalam na komunie jakies zlote kolczyki, lancuszki i przywieszki. nigdy tego nie nosilam. jak zaczelam nosic bizuterie to tylko srebrna. w liceum zebralam te zlote badziewia i sprzedalam w lombardzie ;P

jak bedziecie chcialy kupic kiedys jakiejs dziewczynce bizuterie to dowiedzcie sie najpierw czy to na pewno dobry pomysl. ja dostalam na komunie jakies zlote kolczyki, lancuszki i przywieszki. nigdy tego nie nosilam. jak zaczelam nosic bizuterie to tylko srebrna. w liceum zebralam te zlote badziewia i sprzedalam w lombardzie ;P

raczej biżuterii nie kupimy, jeśli już to skromne tanie kolczyki( typowe dla małej dziewczynki) ...bardziej myślałam o tym co podała Afi i Nataliak:tak:

julita naprawde przestrzegam przed kupowaniem zoltego zlota ;P w salonach jubilerskich jest sporo drobnych kolczykow ze srebra czy bialego zlota nadajacych sie dla malych dziewczynek. wiem ze srebro jest tanie i zdaniem niektorych 'nie wypada' ale wtedy mozna dorzucic cos jeszcze, np ladne wydanie jakiejs ksiazki. osobiscie proponowalabym to Wydawnictwo "Media Rodzina" Sklep internetowy lub to Wydawnictwo "Media Rodzina" Sklep internetowy. obie sa w twardej oprawie i wlozone w dodatkowe pudelko, mamy je w domu wiec moge Ci ewentualnie zrobic foty jak elegancko to wyglada.

a wg mnie (oprócz tego, że suknia nie jest w moim stylu) ktoś bardzo dobrze przemyślał tą suknie, ramiączka i góra sukni bardzo dobrze komponuje się z dołem, gorset bez ramiączek też by mógł być, ale ramiączka lepiej wyglądają, góra nie może być aż tak bardzo strojna, bo dół jest super strojny, gdyby wszystko było super strojne, to panna młoda by wyglądała jak choinka, przy wszelkich falbaniastych dołach góra powinna być dopasowana i skromna, ewentualnie jakieś zdobienia jak w tej sukni - ta suknia kojarzy mi się ze strojem baletnicy, tylko w przedłużonej wersji ;P

Wampi nie wiem jaka suknia być powinna, bo projektantką nie jestem...widzę natomiast efekt końcowy i mi się on nie podoba. A to czy komuś podoba się suknia strojna, super strojna czy ekstrymalnie strojna to kwestia indywidualna.

Ostatnia edycja:
imho na tej lasce sukienka wyglada jak na wieszaku. nie dlatego ze laska chuda, po prostu gorset jest kompletnie niedopasowany.

reklama
Do góry