wiolan
PODWÓJNA MAMA
ha ha to ja tez leciwa.. no ale u mnie to juz widac leciwość
)) a ze zlota to tylko proba 585, zadne 333
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julita tak zrób - ja ze swojej komunii miałam tylko 1 złoty łańcuszek i to co od księdza dostałam. Pamiętam ze koperty schowałam bardzo dokładnie w swojej szafie nie zaglądając do nich, a jak dzień później zajrzałam to było ich znacznie mniej i tylko z kartkami, złotówki nie zobaczyłam i rodzice nic mi nie kupiliDo tej pory czuję sie skrzywdzona:-(
No cóż, powiedziałabym raczej że wiele umiem wybaczyć. Jacy są tacy są, wkurzają mnie często okropnie, no ale innych rodziców nie mam. Na weselu dostali życzenia z okazji rocznicy ślubu która mieli na dniach, razem z siostrami które też miały swoje rocznice.Bosko. Nikita nie obraź się, ale Ty chyba powinnaś się udać na jakąś terapię. Z takimi rodzicami musisz być nieźle zaburzona. Jak tu jeszcze napiszesz, że na swoim weselichu odpaliłaś im "tradycyjną" szmirę pt. "cudownych rodziców mam", bo tak wypada, to padnę.
my w czerwcu mamy wesele kolegi męża i dajemy kasęmoze w odpowiednim watku napisze co teraz daje sie w prezencie slubnym dla kolegi ewentualnie jak nie prezent to jaka kwote bo wogole sie nie orientuje
My dwa lata temu daliśmy 500ja 5 marca slubuje kolega z ktorym praktycznie sie wychowalam i tez mysle ze kasa bedzie praktyczniejsza ale nie wiem ilezeby gafy jakiejs nie strzelic