reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

heh ja nie dostałam roweru na komunię (wtedy królowały Wigry:p), za to 2 lata później rodzice kupili mi górala, których było u nas jeszcze b. mało i wszyscy mi zazdrościli i chcieli się nim przejechac:), achh to były czasy:). Pamiętam jak pierwszy raz wsiadłam na niego i bałam się zmienic przerzutki, żeby nie zepsuc:DDD

od chrzestnej dostałam zegarek z sekundnikiem- pająkiem
a od chrzestnego złoty łańcuszek, reszta dała kasę, za którą kupiłam sobie aparat fotograficzny i walkmena:))

reklama
julita a moze ipoda w uroczym dziewczecym kolorku?:) wersja shuffle 4gb to okolo 350zl.

ipod_shuffle_pink_L.jpg

szczerze mowiac nie kupilabym tego dziecku za nic w swiecie. powinno czytac papierowe ksiazki. to lepszy prezent dla doroslej osoby.

a jak się podoba wam taka suknia?

Załączniki

• 7a064d12ce.jpg
    7a064d12ce.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 50
Wampi, jestem pod wrażeniem jak świetnie pamiętasz te swoje komunijne prezenty! Jak na pewno dostałam biżuterię, ale za cholerę nie pamiętam co poza tym...:eek:

To moja komunia była biedna z tego co widzę ;P Dostałam walkmana i kilka kaset do niego, biżuterię (chyba ze dwa medaliki) no i kasę za którą kupiłam sobie rolki (Bauer F3, wtedy najlepszy model ;P) a siostrze łóżko z baldachimem dla Barbie :p Ehh, pamiętam jak się ten mój rodzony szczyl cieszył ;P

Co do sukni ślubnej ze zdjęcia, to niebrzydka, ale jak dla mnie za bogata... A czemu pytasz?:)
Hehe, Bauer'y czarno- żółte?? Tez takie miałam!:tak:

reklama
Do góry