reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

wampi chrzesnikowi to damy kase bo rodzice tak chcieli ale bratanicy musimy cos kupic tyle własnie ze aparat i rower maja kupic chrzestni i ja juz nie mam pomysłu co dziewczynce kupic.

A coś ze złota? jeśli to dziewczynka to może kolczyki jakieś ? lub łańcuszek?
biżuterii u kobiety nigdy za dużo:))))))))))

reklama
chrześnica mojego taty chciała np. matę do tańczenia :) może rzeczywiście najlepiej spytac, żeby nie powtórzyc prezentu (bo albo zdublujecie prezent, albo dziewczynka już to ma)

Siostrzenice meża dostały pod choinke własnie mate. Dziewczyny są z niej b. zadowolone, a i dorośli mają przy niej niezły ubaw:))))))

Fajne te kocyki ale jak dla mnie to za malo jak na prezent z okazji chrztu

A na komunie to rzeczywiscie kasa,a dziewczynce? JUlita ja bym podpytala bo jak nie chcesz dawac kasy to tak jak dziewczyny pisza szkoda zeby sie powtorzyl prezenti wtedy kasa wydana na marne.A bizuteria wg mnie to średni pomysl:dry:ja bym osobiscie nie chciala ale to tylko moje zdanie.Moje od komunii leza u mamy...:-D

dzięki dziewczyny za podpowiedzi, podpowiem mojemu K niech pogada z bratem ba faktycznie głupio żeby zdublowały się prezenty ...np ....ja na komunie dostałam dwa ROWERY jeden od chrzestnej a drugi od chrzestnego:////

To moja komunia była biedna z tego co widzę ;P Dostałam walkmana i kilka kaset do niego, biżuterię (chyba ze dwa medaliki) no i kasę za którą kupiłam sobie rolki (Bauer F3, wtedy najlepszy model ;P) a siostrze łóżko z baldachimem dla Barbie :p Ehh, pamiętam jak się ten mój rodzony szczyl cieszył ;P

wampi a ja bym tam wolała jednak jeden rower...i np coś jeszcze. Bo na drugim rowerze jeździła moja siostra.
Tyle że moi chrzestni zrobili to celowo bo są bardzo uszczypliwi. Niby się dogadali co które kupuje a wyszło jak wyszło.

julita rzeczywiscie bez sensu z tymi rowerami,zamiast patrzec na dziecko to oni swoje fochy pokazuja/wali

A my z siostra zaqwsze bylysmy pokrzywdzone bo 2 ,i kasa czasamitez na pol byla.
dopiero na weselach nie mieli wyjscia bojuz osobno byly:-D

reklama
Julita, najlepiej pogadać z rodzicami, my kupowaliśmy dla dziewczynki zegarek i kolczyki, a dla chłopca 3lata temu MP4.
a teraz właśnie dzieciaczki dostają: rowery, aparaty, komórki, laptopy, x-boxy.
ale jak dla dziewczynki to może faktycznie taki zestaw do karaoke może być fajny :tak:

Do góry