reklama
dostaliśmy dzis zaproszenie na chrzciny ( synek siostrzenicy męża), co kupić? a może kasa? jeśli tak to ile?
myślę, że kasa najlepiej, bo nie wiadomo, czy trafi się z prezentem. chyba, że zapytasz wprost, co by chcieli. jesli chodzi o kasę, to my dostawaliśmy mniej więcej po 100 zł na osobę.
od mojego młodego brata 100 zł na parę.
myślę, ze jak dasz 200 zł to będzie spoko
Arcobaleno
Mamusia Nikosia
Też uważam że kasa lepsza 150-200 zł. Chyba że zapytasz wprost czego potrzebują :-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
dostaliśmy dzis zaproszenie na chrzciny ( synek córki siostrzenicy męża), co kupić? a może kasa? jeśli tak to ile?
a ja bym dała 100zł, bo z tego co zrozumiałam, to nie jest najbliższe pokrewieństwo i chrzestnymi też nie jesteście
a ja uważam ze jak dac 100-200 PLN to lepiej zrobić dziecku coś takiego:
Kocyk z danymi dziecka prezent na CHRZEST kurie (1381846326) - Aukcje internetowe Allegro
i dziecko będzie miało pamiątkę na ca le życie.. polecam bo jakość jest niesamowita.. sama obdarowalam kilka osbo takimi kocykami i nikt nie mowil, ze mu sie nie przyda.... wszyscy byli bardzo zadowoleni
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A ja mam pytanie odnośnie prezentów komunijnych.
Otóż w maju będziemy mieć dwie komunie u chrześnika męża i męża bratanicy i nie mam pojęcia co kupić.
Chrześnikowi rozważamy dać kasę, kwestia tylko ile bo na bank nie dam 1000zł za to batanicy musimy coś kupić tyle że pomysłu brak
Otóż w maju będziemy mieć dwie komunie u chrześnika męża i męża bratanicy i nie mam pojęcia co kupić.
Chrześnikowi rozważamy dać kasę, kwestia tylko ile bo na bank nie dam 1000zł za to batanicy musimy coś kupić tyle że pomysłu brak
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
wampi chrzesnikowi to damy kase bo rodzice tak chcieli ale bratanicy musimy cos kupic tyle własnie ze aparat i rower maja kupic chrzestni i ja juz nie mam pomysłu co dziewczynce kupic.
reklama