reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
Skromnie przypominam, że też jestem za perełką:sorry2:

no własnie! przecież muszę wziąć pod uwagę zdanie Justme! najwyraźniej Nataliak tego nie rozumie ;) hehe ;)

dzięki za linki do stron z zaproszeniami. jednak decydując się na któreś z moich propozycji jestem w stanie zaoszczędzić ponad 150 zł , więc ostateczne starcie rozegra się pomiędzy perełką a tym z czwartego linka ;)

no własnie! przecież muszę wziąć pod uwagę zdanie Justme! najwyraźniej Nataliak tego nie rozumie ;) hehe ;)

dzięki za linki do stron z zaproszeniami. jednak decydując się na któreś z moich propozycji jestem w stanie zaoszczędzić ponad 150 zł , więc ostateczne starcie rozegra się pomiędzy perełką a tym z czwartego linka ;)

a może zamówisz dla tych co wysyłasz pocztą te zaproszenia bez perełki a tym co wręczycie osobiście z perełką???
to taka moja mała sugestia;)

Afi ja opóźniona na tym watku ale tez moje skromne zdanie:

a wiec suknia zajeb....piekna,cudo,a zastanawiac to sie bedziesz do konca czy to ta:dry:

fryzurki podobaja mi sie te co Lenka wstawila,ale to upiecie rozwiane na bok tez:-)rozpuszczonych osobiście do ślubu nie preferuje i sama tez by mnie dala rady sie uczesac bo by mnie przyszly męż nie poznał:-D ta fryzurka z warkoczemna boku tez fajna.Ja bylamtak uczesana na weselu u siostry,jak znajde fotke to wkleje

kalie jak najbardziej(jatez mialam:-p)
zaproszenia nr 4 z twojego linka

ot i moje skromne zdanie

Szkoda ze to juz za mna,ale za rok moja siostra bierze slub wiec znowu bede na biezaco:-):-D

reklama
dostaliśmy dzis zaproszenie na chrzciny ( synek córki siostrzenicy męża), co kupić? a może kasa? jeśli tak to ile?

Ostatnia edycja:
Do góry