Nicole1603
Fanka BB :)
Tia( tylko ciiiiiiiiii;P);-)
spoko spoko nikomu nie powiem
ale jak to możliwe? Nie trzeba mieć przypadkiem bierzmowania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tia( tylko ciiiiiiiiii;P);-)
Czekaj czekaj...miałaś 10 lat jak zostałaś chrzestną???
Nas było 13ście osób i oprócz rosołu, były roladki, mielone i kurczak pieczony, ziemniaczki, ogórki kiszone i buraczki trzy sałatki tj, grecka, brokułowa i sałatka gyros, pokrojone wędlinki, 3 ciasta, owoce i deser tj lody i sorbet z kiwiHej,
Za 2 tygodnie chrzest moich dziewczynek, przyjecie organizuje w domu, no wlasnie organizuje i nie mam pojecia co dac gosciom do jedzenia, bedzie ok 15 osob, wiem ze na obiad rosol i tle :/ pomocy prosze podajcie jakies przykladowe menu.
Hej,
Za 2 tygodnie chrzest moich dziewczynek, przyjecie organizuje w domu, no wlasnie organizuje i nie mam pojecia co dac gosciom do jedzenia, bedzie ok 15 osob, wiem ze na obiad rosol i tle :/ pomocy prosze podajcie jakies przykladowe menu.
mozna.. ja jestem wpisana jako chrzestna prawdziwa w księgach parafoialnych u mojej chrześnicy.. nie miałam wtedy bierzmowania bo chrzest był jak miałam 14 lat a bierzmowanie maiłąm rok później... i zapewniam Cię, iż było to zupełnie legalne ze wszystkimi wpisami... rok pozniej (po bierzmowaniu) doniosłam tylko zaswiadczenie, że byłam bierzmowana...Dziewczyny ja już pisałam, że można być chrzestnym i "chrzestnym" ten w cudzysłowiu oznacza świadka chrztu (nie jest wpisany do księgi w kościele jako chrzestny tylko jako świadek). Nie można być chrzestnym nie mając bierzmowania.