reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chrzciny, urodziny i inne uroczystości

reklama
cześć, żyję ;D, ale jakoś mi czasu w tym tygodniu brakuje...mam zamiar wrzucić w grupę parę fotek..może dziś się uda ;) było zajebiście..

obraczki zamowione :) finalnie bede miala bez brylancika bo jesli trzeba bedzie wymienic na wieksze/mniejsze to gwarancja nie obejmuje tych z kamieniem. no i malz bedzie mial szersza o 1mm od mojej ale taki sam wzor.

prosze bardzo :)

moja
tytanowe-obraczki-zo-t-000-obr-605.jpg

malza
tytanowe-obraczki-zo-t-000-obr-607.jpg

takie jak lubię :D
mamy bardzo podobne tyle, że z kamieniami - liczę, że nie trzeba będzie zmieniać rozmiaru hehe

ja sie z tym licze bo mam ciut pulchniejsze palce niz przed ciaza, jak zrzuce te przeklete 14kg to pewnie trzeba bedzie wymienic...

na zdjeciach ze strony yes wygladaja na takie blyszczace a na zywo maja troche inny kolor i sa szalenie eleganckie w swojej prostocie, same zobaczycie za miesiac ;P pozniej wrzuce do grupy foty zaproszen :)

reklama
Wampi to zrób tak jak się robi na ślubach. Wiadomo, że nie będziesz płacić za kogoś kogo nie ma bo to strata kasy a z drugiej strony jeśli nie robisz w domu tylko w lokalu to jest dla Ciebie ważne aby znać dokładną liczbę gości. Zwyczajnie w zaproszeniach tym osobom które zapraszasz do lokalu napisz aby do jakiegoś ustalonego terminu (zależy ile wcześniej restauracja musi mieć już dokładną liczbę gości) zadeklarowały czy będą czy nie i już :)

Do góry