wiolan
PODWÓJNA MAMA
ja swoj bedziesz robić, to się wpraszamwiolan przybij piątkę, ja też nie byłam na żadnym panieńskim....
może kiedyś....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja swoj bedziesz robić, to się wpraszamwiolan przybij piątkę, ja też nie byłam na żadnym panieńskim....
może kiedyś....
opiszę krótko w grupiebabki to teraz mobilizacja - jak któraś ma fajne pomysły, wspomnienia to piszcie na pw. Tylko bez striptizera plis bo tego nie ogarnę i nie zniese... ;-)
opiszę krótko w grupie, ale do naszego panieńskiego potrzebne są specyficzne osoby i warunki
edit- jednak nie opiszę, właśnie oglądnęłam zdjęcia, uśmiałam się, ale to było zbyt specyficzne:d
ja swoj bedziesz robić, to się wpraszam)))
Dokładnieaha to ja mam teraz udawac ze nic nie wiem?
Dokładnie
Ja jako panieński robiłam wieczór przy ognisku u siostry na podwórku z kilkoma koleżankami, a chłopcy ich i mój M wynajęli sobie domek kawał drogi od nas. Później żałowałam że my też nie wynajęłyśmy domku. Piłyśmy wódkę i żarłyśmy kiełbachy z ogniska, schlałyśmy się jak nigdyWyglebiłam na beton, kolana miałam półtora miesiąca tęczowe i fioletowe i rękę obdarłam do krwi, ale niektóre akcje to do dziś wspominam, np. do koleżanki dzwoni jej chłopak z kawalerskiego (starszy drużba) i słychać tylko ją "gdzie ty jesteś? W jakim kur*a lesie?! Jak to nie wiesz jak wyjść?!!!" A za chwilę dzwoni do mnie M "wybiłem szybę bratem", rany, a ja myślałam że to myśmy się spiły...